2017-11-02 09:30Pressmeddelande

​Snygg garageport monterad och klar. Snabbt, enkelt och mycket prisvärt

null

Nu breddar Skånska Byggvaror sitt sortiment av takskjutportar med nya modeller och nya färger. Samtidigt lanseras monteringsservice som gör det enklare än någonsin att få den nya porten på plats, till ett fast pris på 6 500 kr exklusive ROT-avdrag. Satsningen lanseras vecka 44.

Det ska vara enkelt att både välja en ny takskjutport OCH att få den på plats. Därför lanseras nu monteringshjälp på alla takskjutsportar från Skånska Byggvaror. Monteringen sker i samarbete med Garageportexperten. Det innebär att kunderna får hjälp med hela sitt projekt, från köp, demontering av den gamla porten och bortforsling samt montering av ny port.

Garageporten är en stilsättande del av husets framsida och det som sätter karaktär på helheten. Vi märker ett ökat behov av att byta garageportar från 70-talet och samtidigt ett ökat intresse för att få hjälp hela vägen. Både genom att göra det ännu enklare att hitta och beställa rätt port ända fram till montering. Med vårt nya erbjudande gör vi villalivet ännu enklare för våra kunder, till ett fantastiskt pris dessutom, säger Jonas Nilsson, produktchef Skånska Byggvaror.

Med hembesök, mäthjälp och konsultation blir det enklare än någon gång tidigare att få en ny port på plats. Eventuellt ROT-avdrag hanteras av Skånska Byggvaror och monteringen beställs enkelt på webben i samband med köp av port. Montering sker till ett fastpris av 6 500 kronor vilket innebär att vid fullt ROT-avdrag kostar monteringen cirka 4 600 kronor.

För information kontakta:

Jonas Nilsson, produktchef Skånska Byggvaror, 0725-76 60 81, jonas.nilsson@skanskabyggvaror.se

Om Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group.

För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100.

Om Byggmax Group

I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg