2015-04-15 09:30Pressmeddelande

​Smarta bastumoduler skapar spa-njutning i stugor och Attefallshus

null

Färdiga bastumoduler monteras snabbt och enkelt i stugor och Attefallshus

Nu lanserar Skånska Byggvaror färdiga basturum som är enkla att bygga in stugor och trädgårdsrum. Den nya bastuinsatsen är anpassad för Skånska Byggvarors trädgårdsstugor och Attefallshus och erbjuder ett kvalitativt och prisvärt basturum för uppemot sex personer. Lansering i mars 2015.

Trenden är tydlig. Nordiska hem och villaägare satsar mer och mer på att utveckla sitt boende med rum för njutning och avkoppling. Med stor expertis inom uterum och stugor lanserar nu Skånska Byggvaror en paketerad bastulösning som erbjuder en upplevelse för livsnjutaren…ute i trädgårdsrummet.

Vem har bestämt att bastun måste finnas nere i hörnet av en mörk källare? Vi vill inspirera människor att skapa platser för njutning även ute i trädgårdsrummet, exempelvis med ett spa och bastu i en stuga. Mötet mellan bastuns värme och den friska luften är ju fantastiskt välgörande och nu blir det enkelt att skapa denna upplevelse. En oas för inre ro och njutning, ett alldeles egen Yasuragi, berättar Jesper Nilsson, produktchef Skånska Byggvaror.

Det nya basturummet/insatsen har konstruerats för att enkelt och smidigt kunna installeras i stugor och Attefallshus från Skånska Byggvaror. Med färdigkapade partier och tydliga instruktioner byggs bastun in i stugorna Lage, Ebbe, Alfred och Malte. Genom att använda husens struktur och optimalt utnyttja golv- och väggytor skapas en utrymmeseffektiv bastu på fyra kvadratmeter som rymmer 5-6 bastubadare. Basturummet leveras komplett med väggar, glasdörr, fönster och Tylö aggregat. Priset är 19 995 kronor.

För information kontakta:

Skånska Byggvaror, Jesper Nilsson produktchef, tel: 0722-350002, växel 042-25 30 00.

E-post: jesper.nilsson@skanskabyggvaror.se  

Om Skånska Byggvaror – för hemmafixare i Sverige och Norge            

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 175 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm, Stockholm, Göteborg och norska Kristiansand.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg