2016-04-05 09:30Pressmeddelande

​Slående snygga garageportar – nu med komplett montering

null

Grå garageport Advant Complete - fotograferad i Skånska Lerberget

Nu lanserar Skånska Byggvaror en rad nya och snygga takskjutportar och gör det samtidigt ännu smidigare att få porten på plats. För lika enkelt som det är att handla porten på webben blir det nu att beställa komplett montering. Lansering sker vecka 14, lagom till att våren knackar på garageporten.

Tre nya modeller i en mängd färgkombinationer och utseenden. Stabila och funktionella. De nya portarna går under namnet Advant Complete och finns släta och med spegelutseende i vitt, antracitgrått och svart. Med portblad på 40 mm är portarna välisolerade, moderna och med en hög designambition. Garageportarna har tagits fram i samarbete med Garageportexperten som är en ledande aktör inom garageportar. Med satsningen erbjuds kunderna komplett montering till en fast och låg kostnad.

Våra nya portar bidrar till vackra uppfarter och kompletterar husens ”ansiktsuttryck”. Genom att leverera både port och komplett montering gör vi det busenkelt att byta ut den gamla slitna dörren mot en snygg, praktiskt och modern garageport. Som vanligt med hög kvalitet till ett kanonpris, säger Anne Petersson, produktchef på Skånska Byggvaror.

Med möjlighet att välja bland en stor variation portar erbjuds ett designutbud som möter alla smaker och behov. Takskjutportar byggs i sektioner och är lätta att hantera och tar minimal plats när de öppnas och stängs. Bilen kan parkeras nära garageporten både inne i garaget och på uppfarten. Garageportarna är isolerade med polyuretanskum och har täta lister för effektiv isolering.

De nya takskjutportarna i serien Advant Complete lanseras vecka 14, 2016 och kostar från 10 369 kronor. Komplett montering kostar från 6 000 kronor och kan berättiga till ROT-avdrag.

För information kontakta:

Skånska Byggvaror, Anne Petersson, produktchef, tel: 0733 – 22 30 19
E-post: anne.petersson@skanskabyggvaror.seVäxel 010-4838300

Om Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror elva butiker, nio i Sverige och två i Norge. Sedan grundandet 1965 har Bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group.

För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 010-483 83 00.

Om Byggmax Group

I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg