2014-03-31 09:30Pressmeddelande

Skånska Byggvaror möter våren med Paris, GARDEROBSSKÅPET som utmanar skjutdörrsförvaring

null

Garderobsskåpet Paris ser ut som skjutdörrsförvaring...men är en garderob

Skånska Byggvaror ökar satsningen på förvaring med lanseringen av det helt nyutvecklade garderobsskåpet Paris. En komplett och modern garderobslösning som ser ut som en skjutdörrsförvaring men som levereras komplett med skåpsstommar, hyllor och hängare. 

För första gången lanserar Skånska Byggvaror ett färdigt garderobssystem med skjutdörrar. Utrymmeseffektiva garderober som kompletterar den för ögat liknande skjutdörrsförvaringen, men som bakom kulisserna är fix och färdig för byxor, tröjor och strumpor. Garderobsskåpet Paris finns i två storlekar och fem modeller. Antingen 120 eller 180 centimeter bred och med skjutdörrar i fem utseenden; vitt, svart och grått melamin eller vitt och svart glas.

-       Med våra nya garderobsskåp erbjuds en utrymmessmart skjutdörrsgarderob som snabbt och enkelt monteras. Man får en snygg skjutdörrsgarderob utan att göra åverkan på tak och väggar och kan dessutom enkelt flytta på hela rasket om garderoben behövs bättre i ett annat rum. Med satsningen vill vi visa våra kunder att vi har moderna och priseffektiva alternativ inom förvaring och garderober, säger Anne Petersson, produktchef på Skånska Byggvaror.

Garderobsskåpet Paris kostar 3 995 – 5 995 kr beroende på storlek och utförande på skjutdörrarna. Skåpsstommarna levereras i 2x60 eller 2x90 cm och såväl extra hyllplan, softclose stängning och trådbacksinredningar kan adderas till helheten. 

HÖGUPPLÖSTA BILDER – Välkommen att ladda ner högupplösta bilder på Mynewsdesk.

Bilderna får användas fritt så länge det uppges att bild och produkt kommer från Skånska Byggvaror. 

För information kontakta: 

Skånska Byggvaror, Anne Petersson, produktchef, tel: 0733–22 30 19   E-post: acs@skanskabyggvaror.se

Växel 042-25 30 00. Besöksadress: Kanongatan 13,  254 67 Helsingborg

Om Skånska Byggvaror – för hemmafixare i Sverige och Norge            

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 137 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm och norska Kristiansand.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg