2013-08-19 09:22Pressmeddelande

Skånska Byggvaror lanserar skjutdörrserien Mix – med fullt fokus på designfrihet

null

Sveriges starkaste erbjudande inom skjutdörrsgarderober! Det är målsättningen med Skånska Byggvarors lansering av den nyutvecklade serien Mix. En helt ny plattform som ger kunderna full frihet att mixa en unik design på skjutdörrsgarderober. Mix lanseras vecka 36. 

Lanseringen av Mix skjutdörrar vänder sig till kvinnor och män som vill ha flexibilitet i urval och design, hög kvalitet, praktiska lösningar och en enkel och trygg köpupplevelse. Satsningen på Mix följer målsättningen att erbjuda marknadens ledande alternativ för skjutdörrsgarderober, där utseende och design kan varieras efter tycke och smak. Mix kan uppgraderas med tillval som soft close-stängning, LED-belysning i den övre dekorprofilen och dekorspröjs. Med hög kvalitet, rätt pris och marknadens längsta garanti (12 år) samt en endast 6 mm hög golvräls i ny design, sticker Mix ut i konkurrensen. Helt enkelt skjutdörrar som skapar vackra och praktiska hem.

-       Vi satsar friskt på att ta position som Sveriges bästa leverantör av skjutdörrsgarderober och erbjuder marknadens längsta garanti. Med Mix får Sveriges garderober ett personligt utseende eftersom möjligheterna att variera design och utförande är oändliga, säger produktchef Anne Petersson som varit med att utveckla skjutdörrserien Mix.

Skjutdörrarna i serien Mix går att få i ett stort antal färger och designalternativen bjuder bland annat på spårfrästa MDF-dörrar och färgstarka glasdörrar. I Skånska Byggvarors webbutik kan man i en nylanserad webbguide enkelt skapa sin drömförvaring, designa och testa just den upplevelse man söker efter i sin alldeles egna skjutdörrsgarderob.

HÖGUPPLÖSTA BILDER – Bilder på förfrågan via produktchef Anne Petersson. Bilderna får användas fritt så länge det uppges att bild och produkt kommer från Skånska Byggvaror. Om du har frågor är du varmt välkommen att kontakta oss. Läs mer om Mix skjutdörrar här: http://www.skanskabyggvaror.se/produkter/garderober_och_forvaring/mix

För information kontakta

Skånska Byggvaror, Anne Petersson, produktchef, tel: 0733–22 30 19   E-post: acs@skanskabyggvaror.se

Växel 042-25 30 00. Besöksadress: Kanongatan 13,  254 67 Helsingborg

Om Skånska Byggvaror – för hemmafixare över hela Sverige
Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är Sveriges ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. badrumsinredningar, bubbelbad, dörrar, fönster, uterum, spa etc. Alla produkter säljs under eget varumärke. Genom egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering och direktreklam. Företaget har drygt 130 anställda i Helsingborg, Bjuv och Ängelholm samt sedan 2012 även verksamhet i Norge via förvärvet Grönt Fokus. www.skanskabyggvaror.se


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg