2014-04-24 09:30Pressmeddelande

Skånska Byggvaror lanserar lyxiga spabad för njutning med alla sinnen

null

40 olika spabad finns i prisklasserna 29 995 till 99 995 kronor

Nu presenterar Skånska Byggvaror nya spabad som bjuder på det allra senaste inom teknikutvecklingen. Allt för att skapa ökad njutning och upplevelse med spabad utomhus. Det nya flaggskeppet heter Orion och är Skånska Byggvarors lyxigaste och mest avancerade spabad med hela 75 jet-munstycken, banbrytande energihushållning och en ljus- och ljusupplevelse som får badarna att se stjärnor.

Med lanseringen av tre nya modeller erbjuder Skånska Byggvaror hela 40 olika utföranden av spadbad, i prisklasser från 29 995 till 99 995 kronor. De nya modellerna är Orion, Antares och Pollux.

Orion är stjärnan i lanseringen och är Skånska Byggvarors mest avancerade spabad hittills. Med unik och patenterad kabinettuppbyggnad, mycket god isolering, låg ljudnivå och värmeåtervinning skapas en ledande värmeekonomi och upplevelse. Med 60 munstycken (jets) för vatten och 15 för luft erbjuds en spaupplevelse i toppklass. Invändig och utvändig LED-belysning skapar stämningsfullhet och ljudsystemet är byggt för mobila ljudenheter som smartphones (placeras i ficka på utsidan) som styrs av den vattentäta fjärrkontrollen. Att för fullständig njutning med alla sinnen.

Det här är vårt mest ambitiösa spabad hittills och vänder sig till de verkligt kräsna och teknikintresserade badarna. Nu har vi ett brett och anpassat erbjudande inom spabad som innebär att alla ska kunna hitta just rätt bland våra bad, oavsett om man är ute efter ett bra och enkelt spabad eller verkligen slå på stort med sin spaupplevelse, berättar Jesper Nilsson, produktchef på Skånska Byggvaror.

Det lyxigaste spabadet Orion har ett ”wickerflätat” utseende och passar därmed väl in i trenden med flätade utemöbler och trädgårdstillbehör. Alla modeller har plats för 6 personer. Orion kostar 99 995 kronor, Antares 79 995 kronor och Polux 44 995 kronor. Spabaden är tillverkade i USA och har upp till 5 års garanti.

För information kontakta: 

Skånska Byggvaror, Jesper Nilsson produktchef, tel: 0722-350002, växel 042-25 30 00.

E-post: jesper.nilsson@skanskabyggvaror.se      


Om Skånska Byggvaror – för hemmafixare i Sverige och Norge            

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 175 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm, Stockholm, Göteborg och norska Kristiansand.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg