2014-03-14 13:30Pressmeddelande

Skånska Byggvaror bjuder in till pressevent den 2 april i nya butiken i Barkarby

null

Save the date den 2 april. 08.45 - 11.45. Transport erbjuds t/r till butiken i Barkarby

Välkommen att hälsa på hos Skånska Byggvaror den 2 april!

Fast inte i Helsingborg… utan i vår helt nya butik i Barkarby, där vi i slutet av mars öppnar vår stora, fina butik, inne hos Plantagen.

Äntligen får vi en chans att träffas och visa upp det allra senaste från Skånska Byggvaror och träffas lite mer personligt än via mail och telefonJ

Vi hoppas att du redan nu vill sätta ett kryss i kalendern och att du har möjlighet att medverka på vårt inspirationsseminarium som vi arrangerar ihop med Polhem PR i Stockholm. I nästa vecka kommer det en mer officiell (och roligare inbjudan) men redan nu hoppas vi att du vill ”save the date”, dvs den 2 april på förmiddagen. Vi ordnar transport från Polhem PR på Sveavägen och eventet äger rum mellan cirka 8.45 – 11.45 

Vi kommer att berätta om det senaste från Skånska Byggvarors stora vårsatsning, vi får lyssna på de senaste trädgårdstrenderna med Stefan Nilsson och avslutar med en härlig vårlunch med skånsk touch.

Vi hoppas att detta kan intressera dig och tycker att det vore väldigt roligt att få träffas! 

Vännerna på Skånska Byggvaror.

Anne Petersson, Tina Dalemo och Jesper Nilsson = produktchefer på Skånska Byggvaror

PS Ifall du vill veta mer eller anmäla dig direkt, maila malin@polhem.com

Om Skånska Byggvaror – för hemmafixare i Sverige och Norge            

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 137 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm och norska Kristiansand.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg