2015-08-26 09:30Pressmeddelande

​Shabby chic och lantlig romantik i ny badrumssatsning från Skånska Byggvaror

null

Shabby chic och lantlig romantik - nu satsar vi på skira badrum igen

Lagom till höstmyset släpps badrumsinredningen Ramsnäs. En inredningssatsning som gör det enkelt att skapa en klassisk och romantisk badrumsmiljö. Med inspiration av shabby chic och lantlig romantik erbjuds en vacker badrumsupplevelse i lindblomsgrönt, vitt och grått.

Ramsnäs är Skånska Byggvarors mest traditionella badrumsserie, inspirerad av den enkla och klassiska, svenska stilen. Luckor, fronter, skåp, tvättställ och tillval är alla designade med tradition och romantik i åtanke. Skålhandtag i metall eller porslinsknoppar med vacker dekor och spegeldörrar som för tankarna till sekelskiftets Dalarna eller, för all del, orten Ramsnäs som gett namn åt serien. Med 11 olika varianter av tvättställ, hög kvalitet, funktion och bredder i 60,90 och 120 cm erbjuds valfrihet i skapandet av det perfekta badrummet.

Ramsnäs möter det stora intresset för klassisk tradition med sin ljusa och skira sinnlighet. Vår nya badrumsupplevelse funkar både i det klassiska sekelskifteshuset som i det moderna huset med klassiska inslag, säger Anne Petersson, produktchef Skånska Byggvaror.

Den nya serien av badrumsinredning kombineras enkelt med spegelskåp eller väggspeglar i olika utföranden. Ramsnäs är tillverkad i Sverige med hög kvalitet, modern funktion och ett attraktivt pris. Luckor och fronter är målade i lindblomsgrönt, vitt eller grått. Serien startar på 3.795 kronor för kommod och tvättställ.

För information kontakta:

Skånska Byggvaror, Anne Petersson produktchef, tel: 0733 – 22 30 19
E-post: anne.petersson@skanskabyggvaror.seVäxel 042-25 30 00.

Om Skånska Byggvaror – 50 år 2015

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 175 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm, Klippan, Stockholm, Norrköping, Göteborg och norska Kristiansand samt Oslo.

För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100

<!--EndFragment-->


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg