2015-01-28 09:30Pressmeddelande

Nu lanseras Lage 18,5 ett flexibelt Attefallshus för alla behov

null

Nu växer Attefallshuset Lage till 18,5 kvadratmeter - ett komplementhus utan bygglov

Efter lanseringen av flera Attefallshus sommaren 2014 har Skånska Byggvaror utvecklat ett nytt, flexibelt och kostnadseffektivt Attefallshus. Friggeboden Lage växer till sig och bjuder på 18,5 kvadratmeter året-runt-boende. Lage 18,5 lanseras i mars 2015.

Skånska Byggvaror har ett brett sortiment av stugor och komplementhus för växande behov och växande familjer. Under 2014 lanserades en rad nya stugor som möter den ökade efterfrågan på exempelvis gäststugor, kontor och förråd. Genom att utveckla den populära friggeboden Lage har den nu vuxit från 15 till 18,5 kvadratmeter. Därmed kvalificerar sig stugan som en bygglovsbefriad Attefallsstuga och rymmer exempelvis både ett extra gästhus och ett förråd. Lage är förberedd för användning året runt som ett permanenthus och levereras med högkvalitativa fönster, cylinderlås, isolerad ytterdörr och isoleras enkelt för årets alla säsonger.

-Vi vet att många villaägare behöver en kombination av både extra gäststugor eller kontor samtidigt som de behöver mer förvaring i trädgården. Med vårt nya Attefallshus blir det plats för både och, vilket vi märker ett starkt intresse för bland villaägare, säger Jesper Nilsson, produktchef Skånska Byggvaror.

Det nya Attefallshuset Lage 18,5 lanseras i mars 2015 och kommer att kosta 37 495 kr. Därmed är Skånska Byggvaror en heltäckande leverantör av Friggebodar och Attefallshus i storlekar från 10 till 40 kvadratmeter samt inom uterum och förråd. Komplementhusen kan enkelt inredas till kompletta minibostäder med pentry, toalett och boyta. Stugorna levereras med färdigkapat virke, tvåglasfönster, dörrar, lås etc. Grund, färg, takbeläggning och eventuell tilläggsisolering tillkommer.

För information kontakta:

Skånska Byggvaror, Jesper Nilsson produktchef, tel: 0722-350002, växel 042-25 30 00.

E-post: jesper.nilsson@skanskabyggvaror.se  

Om Skånska Byggvaror – för hemmafixare i Sverige och Norge            

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 175 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm, Stockholm, Göteborg och norska Kristiansand.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg