2013-01-29 08:55Pressmeddelande

Med storstadspuls från New York - Skånska Byggvaror lanserar trendriktiga skjutdörrar

null

Skånska Byggvaror har sneglat mot New York inför lanseringen av en alldeles ny skjutdörrsgarderob. De trendriktiga luckorna, med samma namn som staden, erbjuder en internationell känsla och design som går att kombinera med en egen stil och smak när det kommer till inredning.

New York skjutdörrar står för design och genomtänkta lösningar hela vägen. Precis som staden New York passar denna skjutdörr alla åldrar och alla stilar. Inte bara luckan är designad utan även golv- och dekorprofilen med tillhörande LED-belysning. Du får en riktig storstadskänsla och en förvaringslösning med puls och ambitioner.

HÖGUPPLÖSTA BILDER – välkommen att ladda ner högupplösta bilder på länken nedan. Bilderna får användas fritt så länge det uppges att bild och produkt kommer från Skånska Byggvaror. Om du har frågor om detta, eller något annat av våra badkar, är du varmt välkommen att kontakta oss.
http://bildbanken.skanskabyggvaror.se:80/pincollection.jspx?collectionName={50754d10-d8fb-404f-a2e1-943cc78fbc11}

Läs mer om New York här: http://www.skanskabyggvaror.se/produkter/skjutdorrar/skjutdorr_new_yorkOm Skånska Byggvaror – för hemmafixare över hela Sverige
Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är Sveriges ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. badrumsinredningar, bubbelbad, dörrar, fönster, uterum, spa etc. Alla produkter säljs under eget varumärke. Genom egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering och direktreklam. Företaget har drygt 100 anställda i Helsingborg, Bjuv och Ängelholm. www.skanskabyggvaror.se


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg