2023-09-15 09:32Pressmeddelande

HÖSTENS STORA NYHET - UTERUMMET TRIVAS ALUMINIUM

Skånska Byggvaror är stolta att presentera en exklusiv nyhet för alla livsnjutare - uterummet Trivas Aluminium. Ett uterum i aluminium är så nära underhållsfritt som det kan bli, och med svensk design och tillverkning kan vi erbjuda dig en unik produkt som kommer att förvandla ditt hem. 

Svensk Design och Underhållsfritt

Vårt uterum i aluminium är tillverkat med svenska förhållanden i åtanke och utmärker sig med sin exklusiva, svenska design. Det är det perfekta valet för dig som föredrar att ägna din tid åt njutning istället för underhåll. Med vårt underhållsfria aluminium kan du vara säker på att din investering kommer att hålla i många år framöver.

Brett Utbud för Alla Behov

Trivas Aluminium finns i flera storlekar, från 10,8 till hela 24,2 kvadratmeter. Oavsett om du har en liten eller stor trädgård kommer du att hitta en modell som passar dig. Du kan välja mellan ett stabilt och slitstarkt kanalplasttak eller ett glastak som släpper in fantastiskt ljus och ger en exklusiv atmosfär. Dessutom erbjuder vi isolerade modeller för vår och höst, så att du kan börja njuta av ditt uterum redan i mars och förlänga säsongen långt in på hösten.

Enkel Montering - Som Lego för Vuxna

Vår aluminiumstomme levereras färdigkapad och kan enkelt monteras med endast skruvar. Slutligen monteras skjutdörrarna, vilka gör det möjligt att öppna upp för sommarluften och stänga ute myggor och kall luft. Vi kallar det "Lego för vuxna" - med endast en skruvdragare och ett vattenpass kan du själv sätta ihop ditt drömuterum.

Med Trivas Aluminium tar du ett steg mot ett underhållsfritt och trivsamt uterum som kommer att ge dig glädje och avkoppling under många år framöver. Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Sedan 2016 är vi en del av Byggmax group. Det har gett oss ännu större möjligheter att kapa onödiga mellanhänder och extra kostnader. Därför har vi också blivit ännu bättre på att erbjuda det omöjliga: Hög kvalitet till ett lågt pris. Jodå, det går! Varje dag, varje år, sedan 1965 har vi bevisat att det är möjligt. Och med Byggmax som kompis och ägare, har det faktiskt blivit lite lättare.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin