2022-10-18 05:30Pressmeddelande

Guide: Skjutdörrar till hemmets alla rum

Stil skjutdörrar från Skånska Byggvaror kan användas även till att dölja köksutrymmen.Skjutdörrar till garderober kan också bli en smart lösning för att dölja köksutrymmet i ett hem med öppen planlösning. På så sätt kan rummet förvandlas till andra användningsområden snabbt och enkelt.

Pandemin har lärt oss att garderobsutrymmet kan användas till mycket mer än bara förvaring av saker. Därför är det smart att tänka brett när det är dags att fräscha upp förvaringsutrymmet eftersom det finns flexibla förvaringslösningar som kan anpassas utefter behov. Det handlar både om skjutdörrar och förvaringsinredning. 

Det kan vara att kunna "logga ut" när dagen är slut genom att dra för skjutdörren till hemmakontoret, en köksvrå som går att diskret gömma med skjutdörrar och andra smarta lösningar för hemmets olika rum. 

I denna guide finns tre olika smarta användningsområden:

  • Rama in hemmakontoret
  • Dölja köket med skjutdörrar
  • Flexibel förvaringsinredning
1. Rama in hemmakontoret med skjutdörrar

Hemmakontor som kan döljas genom att dra för Mix Stil skjutdörrar till garderobsutrymme

Förvandla garderobsutrymmet till ett hemmakontor som går att dra för när dagen är slut. Här med Stil skjutdörrar i antracit. Tillverkat i Dalarna och finns i antracit, stålblå, och antikvit.

Många som jobbar hemifrån upplever att gränsen mellan arbete och fritid är luddig. Lösningen kan vara att förvandla garderobsutrymmet till ett flexibelt hemmakontor med skrivbord, stol och förvaringsinredning. Vid arbetsdagens slut är det då bara att lämna kontoret för dagen genom att dra för skjutdörrarna till utrymmet.

2. Ändra rummets karaktär genom att dölja köket med skjutdörrar

Skånska Byggvarors svensktillverkade Stil skjutdörrar har exklusiv skandinavisk design och infrästa handtag. En premiumprodukt som tillverkas i Dalarna, Sverige. Finns i antracit, stålblå och antikvit.

För hem som har en öppen planlösning bestående av kök och vardagsrum i ett kan skjutdörrar bli ett effektivt sätt att ändra rummets karaktär utifrån behov. Med stabila skjutdörrar, diskreta skenor på golvet, och mjuk stängning är lösningen perfekt för ett hem i rörelse.

3. Skapa egen förvaringsinredning utifrån behov

Vitt vardagsrum med skjutdörrar till garderob. Inuti finns förvaringssystemet Pelly System.

Mix skjutdörrar med praktisk förvaringsinredning (Pelly System)

Strukturera upp hyllor, utdragbara korgar, klädupphängare och mycket annat i med flexibel förvaringsinredning. Smidigast blir då förvaringsinredning som hängs på bärlist och hängskenor. Därefter går det att ändra och flytta förvaringen allt utefter behov utan att det krävs nya hål. Här illustrerat med Mix skjutdörrar vars höjd kan kapas till valfri höjd. Finns i olika stilrena färgtoner och mönster.

Video | Exempel på Stil skjutdörrar med förvaringsinredning

Skånska Byggvarors svensktillverkade Stil skjutdörrar finns i antracit, stålblå och antikvit.


Skånska Byggvaror fixar insidan & utsidan av förvaringen

Skräddarsydd förvaring förenklar vardagen. Därför erbjuder Skånska Byggvaror flera olika serier av skjutdörrar, garderober & förvaringsinredning för olika plånböcker och stilar. Dessutom med en av marknadens bästa garantier.

Eftersom varje hem är unikt har Skånska Byggvaror svensktillverkade skjutdörrar som går att kapas till valfri höjd & bredd ner på millimetern. För de som har snedtak har Skånska Byggvaror tagit fram skjutdörren London som enkelt kan monteras i till exempel vindsutrymmen med snedtak. 

Här finns alla olika serier med skjutdörrar från Skånska Byggvaror.

Men insidan räknas också och därför finns det smarta förvaringslösningar för hyllor, korgar och mycket mer som skapar sinnesro när allt får sin plats. Därför erbjuder Skånska Byggvaror en interaktiv förvaringsguide för både utsidan och insidan. Om Skånska Byggvaror

https://www.skanskabyggvaror.se/om-skanska-byggvaror


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin