2015-08-18 09:30Pressmeddelande

Förvaring med drömlik ordning och reda

null

Kläder, hatt och prylar på rätt plats. Dessutom snyggt med smart förvaring.

Skånska Byggvaror utökar nu sitt erbjudande inom förvaring. Med den nyutvecklade serien Prag erbjuds en enkel och komplett inredning perfekt anpassad för skjutdörrsgarderoben Mix eller som walk in closet. Prag erbjuder hög kvalitet och smart funktion till ett attraktivt pris. Lansering vecka 34.

Lanseringen av förvaringssystemet Prag är nästa steg i Skånska Byggvarors satsning på att erbjuda fantastisk förvaring till marknadens bästa pris, kvalitet och stil. Satsningen är svaret på ett stadigt stigande intresse för praktiska och effektiva förvaringssystem. Prag är anpassad för optimal förvaring bakom den populära skjutdörrsserien Mix. Förvaringen bjuder på nyheter som mjukstängande lådor, fler förvaringsalternativ och funktioner samt ännu stabilare ramverk.

Prag är flexibel och enkel att ändra och bygga ut när nya behov uppstår, oavsett om det handlar om en walk in closet eller hallgarderob. Det är enkelt att satsa på fler lådor, hyllor eller klädstänger och skapa unika förvaringar som passar människor i de behov man har just här och nu. Med lanseringen har vi ett bredare och bättre erbjudande inom förvaring än någon gång tidigare, säger Anne Petersson, produktchef Skånska Byggvaror och den som designat den nya förvaringen.

Den nya förvaringen lanseras vecka 34 och kan väljas i vitt i kombination med aluminium. På Skånska Byggvarors hemsida kan man enkelt skapa sin förvaringslösning med hjälp av webbguiden som ger förslag på den perfekta förvaringen bakom Mix skjutdörrar. Priserna på färdiga paket börjar på 2 395 kronor.

Om Skånska Byggvaror – 50 år 2015

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 175 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm, Klippan, Stockholm, Norrköping, Göteborg och norska Kristiansand samt Oslo.

För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100

<!--EndFragment-->


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg