2014-04-29 09:10Pressmeddelande

Design- och trendriktiga garageportar senaste nytt från Skånska Byggvaror

null

Svart garageport sätter prägel på uppfarten

Garageportar måste inte vara traditionella i färg och form! Det är Skånska Byggvarors mantra när fem nyutvecklade garageportar nu lanseras. I spetsen tävlar nydesignade portarna Trend och Ram om uppmärksamheten. Med inbyggda ljusinsläpp och svart design avslutas garageuppfarten med ett tydligt utropstecken!

Skånska Byggvaror erbjuder idag ett stort antal varianter på garageporten Norgate, i olika färger. Tills idag ett klassiskt utbud i form och utseende. Med lanseringen av Trend och Ram blir det ändring på det. Ambitionen har varit att höja ”designnivån” med satsningen på garageportar med ny, modernistisk design och exempelvis infällda, trendiga ljusinsläpp. Men satsningen handlar om mer än så. Portarna har mycket hög kvalitet, tjockare portblad och bättre isolervärde.

Vi ökar hela tiden våra satsningar på att erbjuda god funktion och bra form. Nu har vi genomfört ett designlyft även inom kategorin garageportar eftersom vi vet att många kunder vill ha form och design även på denna produkt. Vi är måna om att de hos oss ska ha alla dörrar öppna i sina val, så att säga, säger Tina Dalemo, produktchef på Skånska Byggvaror.

Det nya sortimentet av garageportar lanseras i april 2014.

HÖGUPPLÖSTA BILDER – Välkommen att ladda ner högupplösta bilder.Bilderna får användas fritt så länge det uppges att bild och produkt kommer från Skånska Byggvaror. 

För information kontakta: Pressrum på Mynewsdesk

Skånska Byggvaror, Tina Dalemo produktchef, tel: 0732-22 30 04  E-post: tina.dalemo@skanskabyggvaror.se

Om Skånska Byggvaror – för hemmafixare i Sverige och Norge            

Skånska Byggvaror AB startades 1965 och är ett ledande distans- och e-handelsföretag av byggvaror. Skånska Byggvaror vänder sig till ”gör-det-självaren” och säljer ett lättöverskådligt sortiment för villans yttre och inre miljöer – t.ex. uterum, dörrar, fönster, spa, badrumsinredningar, bubbelbad, skjutdörrsgarderober etc. Alla produkter säljs under varumärket Skånska Byggvaror till kunder i Sverige och med varumärket Grönt Fokus i Norge. Med egen produktutveckling och tillverkning av stora delar av sortimentet, har Skånska Byggvaror kontroll på hela kedjan från produktidé till slutkund. Varorna levereras till största delen med egna lastbilar – till villaägare och hemmafixare. Marknadsbearbetning sker genom webb, riksannonsering, TV, showrooms och direktreklam. Företaget har 137 anställda i Helsingborg, Bjuv, Ängelholm och norska Kristiansand.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg