2016-04-07 08:30Pressmeddelande

​Äntligen! Nu lanserar vi parkettgolv för vackra hem och laminatgolv för aktiva uterum

null

Vackra och prisvärda parkett- och laminatgolv för hem och uterum

Nu lanserar Skånska Byggvaror golv för vackra och sköna hem. Först ut är en serie av snygga och prisvärda parkett- och laminatgolv, i ek, ask, sten-look samt i en, tre- eller fyrstavsutförande. Dessutom lanseras extra tåliga laminatgolv som passar särskilt bra till uterum och verandor.

Skånska Byggvaror sänker blicken och tar klivet ut på golvet. Med ett helt nytt sortiment av parkett- och laminatgolv blir det enklare för hem- och villaägare att hitta och handla rätt golv. Med parkettgolv från kvalitetsmärket Barlinek erbjuds 13 olika sorters utförande i ek, i en, tre- eller fyrstavsutförande. Med olika designalternativ kan kunder valfritt välja bland olika ådringar, livliga färgnyanser och naturliga träegenskaper.

Våra kunder har efterlyst kvalitativa, snygga och prisvärda golv och nu gör vi det ännu enklare att hitta rätt bland en rad fina alternativ. Särskilt spännande är det att vi nu kan erbjuda snygga och tåliga laminatgolv för uterum och verandor. När man satsar på ett vackert uterum tycker vi att ett snyggt golv sätter pricken över i:et , säger Anne Petersson, produktchef på Skånska Byggvaror.

Nu lanseras en serie laminatgolv på oorganisk kärna (Neo 2,0) som passar väl för uterum, verandor, källare, garage eller andra, tuffare miljöer. Laminatgolven kommer från tyska Classen och erbjuds i ek-look och två sten-utseenden. De nya golven lanseras vecka 14, 2016. Parkett kostar från 289 /m² och laminat kostar från 299 /m².

För information kontakta:

Skånska Byggvaror, Anne Petersson, produktchef, tel: 0733 – 22 30 19
E-post: anne.petersson@skanskabyggvaror.seVäxel 010-4838300

Om Skånska Byggvaror

Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror elva butiker, nio i Sverige och två i Norge. Sedan grundandet 1965 har Bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group.

För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 010-483 83 00.

Om Byggmax Group

I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg