2019-09-10 13:23Nyheter

Design by Mirelle har blivit med växthus

null

Mirelle Stoor inspirerar på både blogg och Instagram genom att dela med sig av sitt liv, hemmet och inredning. Mirelle har en stor passion för Feng shui och det genomsyrar allt hon gör. Som certifierad inredare och homestylingkonsult blev hon utnämnd till årets influencer 2019.

För ett år sedan flyttade Mirelle och hennes sambo Mattias Harju till sitt drömhus i Björkbacka i Strömsholm. I våras gjorde de även valet att bli med växthus här. Hennes val av växthus landade på ett lite större växthus, som både kunde rymma odling och plats för inredning. Idag kallar hon det för hennes 'egna lilla oas'. 

’Jag känner verkligen att växthuset blev en så otroligt viktig del av vår trädgård. Sidan som växthuset nu står på var en sida av vår trädgård som kändes väldigt död innan. Men nu känns hela den sidan som en del av trädgården igen och ett ställe man verkligen trivs med att vara! '.

Se Mirelles växthus här


Om Skånska Byggvaror

Om Skånska Byggvaror Skånska Byggvaror är en expansiv och lönsam onlinebaserad nordisk distanshandlare på gör-det-själv-marknaden för förädlade byggvaruprodukter. Skånska Byggvaror strävar efter att erbjuda ett noga utvalt och prisvärt sortiment till hemmafixare, huvudsakligen genom sin webbplattform. Affärsmodellen kännetecknas av en hög andel produkter under eget varumärke, kontroll över värdekedjan från produktutveckling till hemleverans samt hög servicenivå oavsett försäljningskanal. Utöver webben har Skånska Byggvaror 14 butiker, tio i Sverige och fyra i Norge. Sedan grundandet 1965 har bolaget framgångsrikt utvecklats från en postorderförsäljare till en etablerad distanshandlare med över sex miljoner besök på webben årligen. Skånska Byggvaror ingår i Byggmax Group. För att komma i kontakt med Skånska Byggvaror ring 042 - 210 100. Om Byggmax Group I Byggmax Group ingår Byggmax, Buildor och Skånska Byggvaror. Buildor och Skånska Byggvaror förvärvades av Byggmax Group i november 2015. Byggmax Groups aktie noterades på Stockholmsbörsen i juni 2010.


Kontaktpersoner

Sofie Molin
Marknadskoordinator Skånska Byggvaror
Sofie Molin
Anna van Alphen
Marknadschef Skånska Byggvaror
Anna van Alphen
Oscar Tjärnberg
VD Skånska Byggvaror
Oscar Tjärnberg