2017-04-27 04:30Pressmeddelande

Pressinbjudan: SISAB först i Sverige att verifiera skola som Miljöbyggnad guld

Lugnets skola i Hammarby sjöstad har, som första utbildningslokal i Sverige, verifierats enligt Miljöbyggnads högsta klassning – guld. 

Med anledning av detta bjuder SISAB in till pressträff och montering av plakett på skolan. Medverkar gör Stockholms stads skolborgarråd, tillika SISAB:s styrelseordförande Olle Burell och SISABs VD Claes Magnusson med flera.

Var: Huvudentrén, Lugnets skola, Lugnets Allé 66

När: Fredag 28 april, 13.00-13.30

Hur: Möjlighet till intervju och foto finns i anslutning till pressträffen. För mer information       eller anmälan om att delta, vänligen kontakta Jacob Landin, kommunikationschef SISAB.

Jacob Landin
Kommunikationchef
076-1246271
jacob.landin@sisab.se

SISAB, Skolfastigheter i Stockholm AB, är ett kommunalt bolag inom koncernen Stockholm Stadshus AB. Vår målsättning är att erbjuda utbildningsmiljöer med kvalitet, sund ekonomi och långsiktig miljöhänsyn. Bolaget äger 600 förskolor, grundskolor och gymnasier i Stockholm, från Kista i norr till Farsta i söder. Totalt äger och förvaltar SISAB cirka 1,8 miljoner kvadratmeter, där mer än 100 000 människor vistas dagligen.


Om SISAB

Skolfastigheter i Stockholm AB är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar merparten av Stockholms förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Vår målsättning är att erbjuda sunda, trevliga och ändamålsenliga utbildningsmiljöer.