2017-06-29 05:00Pressmeddelande

Carina Swerlander blir ny HR-chef på SISAB

Carina Swerlander tillträder som ny HR-chef på SISAB den 1 oktober 2017. Hon har tidigare arbetat som HR-direktör inom Manpower och på AcadeMedia. Under de senaste tre åren har hon jobbat som HR-konsult. Carina och har mer än 20 års erfarenhet inom HR-området och i ledningsgruppsarbete.

- I Carina får vi en stark HR-kompetens med erfarenhet av organisationer i stark tillväxt och i förändring. Jag är väldigt nöjd över att vi har lyckats rekrytera Carina, säger Claes Magnusson, SISAB:s vd.

Som HR-chef på SISAB kommer Carina att ha det övergripande arbetsgivaransvaret för SISAB:s omkring 200 medarbetare och kommer att ingå i bolagets ledningsgrupp.

- Att få arbete affärsnära med HR-frågor i ett värderingsstyrt tillväxtbolag är något som jag ser fram emot att få göra på SISAB. 

Jacob Landin
Kommunikationchef
076-1246271
jacob.landin@sisab.se


Om SISAB

Skolfastigheter i Stockholm AB är ett kommunalt bolag som äger och förvaltar merparten av Stockholms förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Vår målsättning är att erbjuda sunda, trevliga och ändamålsenliga utbildningsmiljöer.

Relaterad media