2023-05-02 09:56Press release

Tips til drømmerejsen til 'The Friendly Island': Sint Maarten

Det er jo som bekendt sådan, at jo mere dagslys vi får, jo gladere er vi som mennesker. Det er derfor ikke underligt, at vi er gladere, når vi er på solskinsferie, for udover en afslappet følelse skaber vi faktisk flere endorfiner gennem alle de ekstra solskinstimer. Vi bygger gerne videre på denne glædesfølelse og deler derfor en række tropiske tips til en fremtidig tur til The Friendly Island: St. Maarten.

 

 

Fantastiske dykkemuligheder i azurblåt vand

Det betagende azurblå hav omkring St. Maarten inviterer dig til at stifte bekendtskab med Caribiens imponerende undervandsverden. Dykkerentusiaster med licens kan nyde ikke mindre end 55 forskellige dykkersteder rundt om på øen. Nogle eksempler værd at nævne; i Mullet Bay Beach finder du fragtskibet Gregory i cirka 15 meters dybde eller opdager det britiske krigsskib HMS Proselyte, der strandede nær hovedstaden Philipsburg og findes i en dybde på kun 6-14 meter. Og hvis du ikke har et dykkercertifikat, så book en undervandsvandring med Sea Trek og opdag Little Bays fantastiske undervandsverden, mens du har en lufttæt hjelm på.

 

 

Oplev smukke Anguilla på en dagstur med båd

St. Maarten er den perfekte base for at udforske de omkringliggende øer i Det Caribiske Hav. Smukke Anguilla ligger omkring ti kilometer fra St. Maarten og kan nås med båd på tyve minutter. Brug færgen, der afgår fra byen Marigot, på den franske side, eller vælg en privat båd eller en charterbåd, der afgår nær Princess Juliana International Airport på den hollandske side. Anguilla er kendt for sine smukke tropiske omgivelser og er den perfekte base for ultimativ afslapning. Her finder du også kæmpe krebs, lokalt fanget, som ifølge de lokale er bedre end almindelig hummer!

Prøv verdens stejleste Zipline

Spændingssøgende vovehalse bør absolut besøge Rainforest Adventures, hjemsted for verdens stejleste og hurtigste zip-line. Denne attraktion, kaldet den flyvende hollænder, starter på et af de højeste punkter på St. Maarten. Et adrenalinboost er garanteret, da den hastighed, du når under "ziplining", kan nå op på omkring 90 kilometer i timen. Udover en smuk udsigt og en højere puls tilbyder Rainforest Adventures nogle andre miljøvenlige dagsaktiviteter. Parken giver et minimalt økologisk fodaftryk, og målet er at forbedre og bevare det naturlige og kulturelle miljø.

 

Smag dig rundt i Caribiens kulinariske hovedstad

St. Maarten er kendt som Caribiens kulinariske hovedstad. At tilbringe et par timer på en af ​​de kulinariske perler er derfor et must. En "Lolo" er et lokalt navn for et udendørs spisested, hvor maden tilberedes på grillen. Lolos ligger ofte tæt på vandet, hvor man sidder ved simple picnicborde og får serveret frisk fisk eller kød, og aftenen slutter med, at man får oplevet den storslåede caribiske solnedgang. Sørg for at prøve Guavaberry rom-cocktails og den perfekt grillede kylling, ribben eller skaldyr serveret med ris, ærter og de lokale Johnny-kager.

 

 

Øen med mere end 160 eksotiske fuglearter

En tur til et tropisk paradis går hånd i hånd med at opdage eksotiske dyr. Udover at finde dem i det azurblå hav, er der også mange tropiske dyr på land og i luften. For eksempel er der omkring 160 forskellige fuglearter, der har fundet deres hjem på øen. Du kan selv vælge at gå rundt på øen, men de, der vil være sikre på at få billeder af sjældne arter, kan bestille forskellige guidede fugleture. Den brune pelikan er nationalfuglen i St. Maarten og er derfor et must for mange. Sværere at finde, men meget specielle, er de farverige kolibrier.

 

Om St. Maartens Turistbureau (STB)

St. Maarten Tourist Bureau er det officielle marketing- og turismebureau for den caribiske ø Sint Maarten, etableret for at informere om øen, øge bevidstheden og fremme forskellige aktiviteter på øen for både turister og beboere. Sint Maarten er verdens mindste område opdelt i to lande: Øen har siden 1648 en hollandsk og en fransk del, hvilket har resulteret i en helt unik kombination af kulturer. STB står for markedsføringen af ​​den hollandske del.

For mere information om St.Martin: https://www.vacationstmaarten.com/ 

 


About Sint Maarten

St. Maarten is a beautiful and versatile destination with a rich culture, white sandy beaches, lots of greenery, tropical atmospheres and a mix of all kinds of different cuisines. Located in the Carribbean, Sint Maarten is the Dutch part of the small island, and makes geographically makes up the 44% of the divided island (the remaining 66 % being Saint Martin - the french part).


Contacts

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen