2022-12-21 08:00Press release

May the Force be with you – se Yoda-utstillingen på St. Maarten

Du trenger ikke være Star Wars-fan for å kjenne det berømte ordtaket «May the force be with you» – for de fleste av oss vil det umiddelbart ringe en bjelle. Hvem vil vel ikke møte den unike karakteren Yoda? Det kan faktisk skje, og samtidig kan du møte hjernen bak Yoda, Nick Maley, på Yoda Guy Movie Exhibit. Dette spesielle museet ligger blant palmene i sentrum av Philipsburg, hovedstaden i den nederlandske delen av St. Maarten.

Legenden Nick Maley

Yoda Guy Movie Exhibit ble skapt av Nick Maley, et ikon i produksjon- og filmindustrien. Nick har jobbet med mere enn 60 Hollywood-filmer, inkludert Superman, The Shining, Highlander og Lifeforce for Life. Han har en plass i Guinness Book of World Records og en Emmy-nominasjon, så denne mannen kalles en ekte legende innen spesialeffekter. I dag bor og jobber Nick på Sint Maarten og er regelmessig i museet.

Utstillingen

Utstillingen inkluderer en utrolig samling av tredimensjonale skulpturer av kjente Hollywood-stjerner og avslører også teknologien som brukes for å bringe de verdenskjente karakterene – Yoda, Darth Vader, Chewbacca, MIB, Terminator, Alien, Highlander, Superman og Lifeforce – til live. 

Behind the Scenes

I tillegg kan Star Wars-fanatikere kjøpe en rekke signerte filmminner, originale manus- og storyboard-utstillinger, plakater, opptak fra bak kulissene og utdrag fra Star Wars-historien fra museumsbutikken. Yoda Guy Movie Exhibit kan besøkes hele året og er absolutt ikke å gå glipp av når du besøker Sint Maarten.


About Sint Maarten

Om St.Maartens turistkontor (STB) St.Maarten Tourist Bureau er det offisielle markedsførings- og turistbyrå for den karibiske øya Sint Maarten, etablert for å informere om øya, øke bevisstheten og fremme ulike aktiviteter for både turister og innbyggere. Sint Maarten er verdens minste område delt i to land: Øya har hatt en nederlandsk og en fransk del siden 1648, noe som har resultert i en helt unik kombinasjon av kulturer. STB er ansvarlig for markedsføringen av den nederlandske delen. For mer informasjon om Sint Maarten: https://www.vacationstmaarten.com/


Contacts

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen