2022-12-21 08:00Press release

May the Force be with you - upptäck Yoda utställningen på St. Maarten

Du behöver inte vara ett Star Wars-fan för att känna till det berömda ordspråket ”Må kraften vara med dig”, utan för de flesta av oss kommer detta omedelbart att ringa en klocka. Och vem skulle inte vilja träffa Yoda och hjärnan bakom den berömda karaktären, Nick Maley, på Yoda Guy Movie Exhibit som man hittar på den utomjordiska destinationen bland palmerna i centrum av Philipsburg, huvudstad i den holländska delen av St. Maarten.

Legenden Nick Maley

Yoda Guy Movie Exhibit skapades av Nick Maley, en ikon inom produktions- och filmindustrin. Nick har arbetat med mer än 60 Hollywoodfilmer, inklusive Superman, The Shining, Highlander, och Lifeforce for Life. Med en plats i Guinness Book of World Records och en Emmy-nominering kan den här mannen kallas en sann legend i specialeffekter. Numera bor och arbetar Nick på St. Maarten och kan hittas regelbundet i det ideella museet.

Utställningen

Utställningen inkluderar en otrolig samling av tredimensionella skulpturer av kända Hollywoodstjärnor och avslöjar också den teknik som användes för att få de världsberömda karaktärerna Yoda, Darth Vader, Chewbacca, MIB, Terminator, Alien, Highlander, Superman och Lifeforce att bli levande. 

Behind the Scenes

Dessutom kan Star Wars-fanatiker köpa en mängd signerade film minnessaker, originalmanus- och storyboarddisplayer, affischer, bilder som är fotade bakom kulisserna samt utdrag från Star Wars-historien från museets butik. Yoda Guy Movie Exhibit kan besökas året runt och får absolut inte missas under ett framtida besök på St. Maarten.


About Sint Maarten

Om St. Maartens Tourist Bureau (STB) St. Maarten Tourist Bureau är den officiella marknadsförings- och turistbyrån för den karibiska ön Sint Maarten, etablerad för att informera om ön, öka medvetenheten och främja olika aktiviteter på ön för både turister och invånare. Sint Maarten är världens minsta område delat i två länder: ön har en holländsk och en fransk del sedan 1648, vilket har resulterat i en helt unik kombination av kulturer. STB ansvarar för marknadsföringen av den holländska delen. För mer information om St.Marteen : https://www.vacationstmaarten.com/ 


Contacts

Lotte Kühn Laugesen
PR Executive
Lotte Kühn Laugesen