2014-03-04 10:22Pressmeddelande

Verendus årets inkubatorföretag på Science Park Jönköping

null

Science Park Jönköping delade idag ut priset Guldenen till 2013 års bästa inkubatorföretag.

Vinnare blev Verendus AB  som utvecklar affärsstöd- och verkstadsprogram för husvagns- och husbilsbranschen. Motiveringen lyder:

Bolaget har med sin första produkt på kort tid nått 70% av återförsäljarna i sin bransch. De följer upp succén med ytterligare produkter och tjänster som gör dem till totalleverantör till sina kunder. Bolaget sysselsätter redan sju personer, där de flesta har rekryterats från Högskolan, vilket gör Verendus till en intressant jobbskapare i regionen. Dick och Andreas är goda förebilder för andra entreprenörer genom sin målmedvetenhet, genomförandekraft och förmåga att sätta kunden i centrum.

Guldenen har delats ut sedan 1997 och några av de bolag som tidigare vunnit den är DigilärFamilyfood och Infobric.


Science Park Jönköping - start, utveckling och tillväxt av framtidens företag
Science Park Jönköping är en mötesplats för kunskapsintensiva företag och drivna entreprenörer med förmågan att se möjligheter i nya tekniker och affärer. Vi erbjuder affärsutveckling och  finansieringsmöjligheter för att utveckla affärsidér till bärkraftiga företag i en kreativ miljö vid Högskolan i Jönköping.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck