2013-10-30 11:13Pressmeddelande

Vårdprodukt vann Science Parks idékväll

null

Nio bidrag tävlade igår om prispengen på 10.000 kronor på Science Park Jönköpings idékväll.

Vinnare blev sjuksköterskan Christian Heim med en produkt som är tänkt att användas i vården. Motiveringen från juryn lyder:

Utifrån ett tydligt definierat behov inom sjukvården har innovatören tagit fram en spännande lösning som ser ut att ha potential på en internationellt växande marknad.

Tillsammans med affärsutvecklarna på Science Park kommer Christian nu gå vidare och titta på hur vinstchecken bäst kan användas för den fortsatta produktutvecklingen.

Hög kvalitet på bidragen

Det var totalt 9 bidrag som presenterades under kvällen och till finalen valdes tre bidrag ut varav två var produkter och en IT-tjänst.

- Överlag var det hög kvalitet på bidragen och vi på Science Park vill givetvis arbeta vidare även med de idéer som inte vann priset. Alla deltagare får feedback från oss och erbjudande om fortsatt stöd i form av coachning säger affärsutvecklare Calle Andersson.

Science Park Jönköping - start, utveckling och tillväxt av framtidens företag
Science Park Jönköping är en mötesplats för kunskapsintensiva företag och drivna entreprenörer med förmågan att se möjligheter i nya tekniker och affärer. Vi erbjuder affärsutveckling och  finansieringsmöjligheter för att utveckla affärsidér till bärkraftiga företag i en kreativ miljö vid Högskolan i Jönköping.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck