2015-04-07 10:59Pressmeddelande

Science Park Jönköping lanserar jobbtjänst

null

Det är stor efterfrågan på personal i både nya och etablerade företag i Science Parks nätverk. För att hjälpa företagen hitta viktiga team-medlemmar presenterar vi nu lediga jobb på vår webb och samtidigt lanserar vi en kandidatbank för dig som vill anmäla intresse för att jobba i en start-up.

- De flesta av våra start-ups har inte möjligt att erbjuda fasta anställningar, men många av dem behöver ändå bygga ett team för att kunna växa. Science Park har sedan länge hjälpt företag hitta ambitiösa studenter för praktik, exjobb och internships och vi förmedlar också kontakter med konsulter förklarar Tobias Dahlberg, ansvarig för matchning på Science Park Jönköping.

- Vårt nätverk är stort och kompetent men när nu efterfrågan på duktiga personer ökar vill vi öppna upp ytterligare och göra det enkelt för alla som vill anmäla sitt intresse för att jobba med våra spännande case och bolag.

Kandidatbanken är öppen för alla och det är enkelt att registrera sig. Ange namn och kontaktuppgifter, ladda in din LinkedIn-profil eller ditt CV och ange vilka områden du är intresserad av och sen är det klart.

Registrera din profil här

Se lediga tjänster i våra bolag här

Science Park Jönköping - gör något stort med dina idéer

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Kommunikations- och varumärkesansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Linda Pålsson
Chef community & kunskap
Linda Pålsson
Gustav Österström
VD Spectria Invest
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare och verksamhetscontroller
Martin Harbäck