2016-06-03 14:19Pressmeddelande

Proposales och Bringfeldt Innovation vann Skapa-priset i Jönköpings län

null

Science Parks inkubatorsbolag Bringfeldt Innovation och alumn Joakim Green vann innovationspriset Skapa i Jönköpings Län. Under en ceremoni på residenset tog de emot prischeckar och blommor av vikarierande landshövding Anneli Wirtén och Skapa-juryns ordförande Marita Webeklint från Almi och härnäst väntar riksfinal i Stockholm i höst.

Karl- Anders Bringfeldt fick Skapas utvecklingspris för sin applikation Ease-UP som tidigare vunnit Science Parks egen idétävling. EaseUP låter användare signera och redigera PDF:er och ger möjlighet att skicka dokument enligt fördefinierade flöden eller dela hela mappar mellan personer inom och utanför företaget.

Joakim Green vann priset Skapa - Framtidens Innovatör för sin tjänst Proposales som sätter en ny standard för hur företag kan arbeta med digitala offerter och skapa effektiva säljflöden. Proposales har tidigare vunnit Post- och telestyrelsens innovationstävling på temat ”Smartare e-handel"

Science Park säger stort grattis och önskar Karl-Anders och Joakim lycka till i riksfinalen i Stockholm i höst!

På bilden: Karl-Anders Bringfeldt, Bringfeldt Innovation; vikarierande landshövding Anneli Wirtén; Skapa-juryns ordförande Marita Webeklint, Almi Företagspartner; Joakim Green, Proposales

Science Park Jönköping - gör något stort med dina idéer

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck