2015-03-03 14:49Pressmeddelande

Joel Davidsson ny affärsutvecklare på Science Park

null

Science Park är glada över att hälsa Joel Davidsson välkommen till som ny regional affärsutvecklare. Ett steg i att ytterligare utveckla och förstärka vårt erbjudande i hela länet.

Joel kommer närmast från JSC it-partner i Nässjö där han arbetat som verksamhetsutvecklare och konsultkoordinator. Innan dess var han under tolv år med och byggde upp it-företaget Bluerange i Jönköping.

Joel har ett stort intresse för entreprenörskap och företagande som han tar med sig in i sitt arbete hos oss. Det visar sig inte minst genom att han tillsammans med sin fru också driver en webbshop som säljer underkläder.

Science Park Jönköping - gör något stort med dina idéer

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck