2016-01-19 10:50Pressmeddelande

Intensivprogram ska ge affärsidéer extra fart

null

Nu lanserar Science Park Jönköping "Spark Accelerator", ett intensivprogram för den som vill arbeta med sin affärsidé och ge den en ärlig chans att nå marknaden. Programmet pågår under 8 veckor och målet är att deltagarna vid dess slut ska pitcha sina affärsidéer för en investerare, kund eller samarbetspartner.

Programmet innehåller coachning av affärsutvecklare, mentorskap, föreläsningar, coworkingplats på Science Park och ett intressant nätverk att utvecklas tillsammans med. 

- Vi söker idéer inom alla branscher och områden och man behöver inte ha kommit särskilt långt med sin idé för att söka till Spark Accelerator, huvudsaken är att man verkligen vill satsa dessa åtta veckor för att ta reda på potentialen säger Calle Andersson, affärsutvecklare på Science Park. 

Programmet är uppbyggt för att kunna kombineras med studier och/eller jobb och har sju platser nu till våren och ytterligare en omgång med sju platser till hösten.

För mer information:

Spark Accelerator-programmet

Calle Andersson, 036-30 51 64
calle.andersson@sciencepark.se

Science Park Jönköping - gör något stort med dina idéer

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck