2016-04-14 10:13Pressmeddelande

Impraise tar in 13 miljoner för feedback-app

null

Science Parks alumniföretag Impraise har tagit in 13 miljoner kronor i kapital för att fortsätta sitt arbete med att ersätta det årliga utvecklingsamtalet med en feedback-app.

Impraise är en mobil plattform som gör det enkelt att snabbt ge personlig feedback efter ett möte eller projekt. Sedan företaget lanserades i slutet av 2014 har det gjorts över 300 000 feedback sessioner på plattformen.

- Föreställ dig hur mycket av det berömmet eller återkopplingen som skulle ha glömts bort om man inväntat det årliga utvecklingssamtalet säger Bas Konke, CEO.

Impraise blev efter sin tid på Science Park antagna till Y Combinator i Silicon Valley. I dag ligger det amerikanska huvudkontoret i New York och det Europeiska huvudkontoret finns i Amsterdam. Det kapital man nu tar in kommer användas för att låta teamet växa och för att ytterligare förbättra produktupplevelsen för kunderna genom att göra det möjligt att koppla samman Impraise med fler HR-system.

Några av de som går in med kapital i Impraise är Palm Drive Ventures, China Growth Capital och HenQ. Coen Van Duiven CEO för HenQ säger

- Vi har stark tilltro till visionen att peer-to-peer feedback kommer skapa ständiga förbättringar, framsteg och lärande för både människor och organisationer.

Science Park Jönköping - gör något stort med dina idéer

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Kommunikations- och varumärkesansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Linda Pålsson
Chef community & kunskap
Linda Pålsson
Gustav Österström
VD Spectria Invest
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare och verksamhetscontroller
Martin Harbäck