2015-11-09 08:02Pressmeddelande

​cDoc AB lanserar hållbar kemikaliehantering på Elmiamässan

null

Kemikaliehanteringsföretaget cDoc AB ställer ut på Elmia Subcontractor 2015. cDoc som startade tidigare i år har lanserat en molntjänst för kemikaliehantering och dokumentering, och Vd Christer Palmqvist har höga förhoppningar, 

-"Vi ser fram emot att diskutera era utmaningar gällande kemikaliehantering och presentera vår molntjänst cDoc.”  

Kraven på kemikaliehantering har ökat markant de senaste åren, bland annat från EU, men också från medarbetare och kunder. Det gör att arbetsgivare måste ta till åtgärder vad gäller kemikaliehantering. cDoc AB erbjuder en unik, skalbar lösning för små till medelstora företag som vill följa de komplexa kemikalielagarna och samtidigt arbeta hållbart kring säkerhet, hälsa och miljö. Kraven ställs på samtliga företag som har någon form av kemisk produkt i sin verksamhet. Från diskmedel till riktigt farliga och cancerframkallande ämnen.

På mässan kommer Christer Palmqvist, Kent Sahlgren, Anders Rane, Eva Arulf och Joakim Gustafsson från cDoc att demonstrera molntjänsten som företaget har lanserat. De kommer att vara på plats under mässan för att svara på era frågor kring kemikaliehantering och -dokumentering. Du hittar oss i monter C04:13 på Elmiamässan 10-13 november 2015.

Kent Sahlgren, Head of Sales and Marketing
Tfn: 070- 335 59 86
E-post: kent.sahlgren@cdoc.se

Om cDoc

Chemical Documentation cDoc AB erbjuder en unik, skalbar lösning för små till medelstora företag som vill följa de komplexa kemikalielagarna och samtidigt arbeta hållbart kring säkerhet, hälsa och miljö. Genom cDoc får kunderna smidig tillgång till uppdaterade säkerhetsdatablad, riskbedömningar, rapportmallar och en egen virtuell kemikaliesamordnare via en molntjänst.

cDoc är en del av inkubatorn på Science Park Jönköping.

Science Park Jönköping - gör något stort med dina idéer

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.

Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Carola Öberg
Projektledare Innovation Runway
Carola Öberg
Ansvarsområde: Innovationer i små- och medelstora företag
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck