2015-03-04 08:03Pressmeddelande

Bringfeldt Innovation tar in kapital och nyanställer

null

Bringfeldt Innovation utvecklar en app som ska underlätta dokumenthantering för företagare, politiker och andra med stort flöde av dokument som behöver signeras och bevaras.

Företaget är sedan slutet av 2014 en del av Science Park inkubator och har nyligen slutfört en investeringsrunda där en ny delägare kommit in i bolaget. Med det nya ägarkapitalet och ytterligare finansiering från Almi Företagspartner satsar Bringfeldt Innovation på att anställa personal och har nu rekryterat en person som ska arbeta med utvecklingen av tjänsten.

Grundare av Bringfeldt Innovation är entreprenören Karl-Anders Bringfeldt som tidigare drivit Brinfo Alldata och GainIT och som siktar på att utveckla fler idéer och företag framöver. Läs gärna mer om Karl-Anders Bringfeldt i reportaget ”I huvudet på en serieentreprenör”

Science Park Jönköping - gör något stort med dina idéer

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck