2016-02-09 10:51Pressmeddelande

Bringfeldt Innovation AB blir årets inkubatorsbolag

null

Science Park har sedan 1997 delat ut Guldenen till det inkubatorsbolag som utmärkt sig mest under året. Bringfeldt Innovation AB tar hem årets pris med följande motivering:

Årets vinnare av Guldenen har lyckats bygga en bolagskultur som andas entreprenörskap och innovation. De har dessutom byggt ett imponerande team på kort tid som består av en intressant kombination av erfarenheter och kompetenser. 

Man har även lyckats att attrahera det kapital som behövs och de investerare som kan vara med och bygga bolaget till nästa nivå. Bolaget står därmed redo att gå in i nästa fas och vi ser fram emot att följa utvecklingen i Bringfeldt Innovation.

Science Park Jönköping - gör något stort med dina idéer

Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa kontors- och mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Kommunikations- och varumärkesansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Linda Pålsson
Chef community & kunskap
Linda Pålsson
Gustav Österström
VD Spectria Invest
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare och verksamhetscontroller
Martin Harbäck