2013-12-18 07:50Nyheter

Science Park söker erfaren affärsutvecklare

null

Vi på Science Park letar efter en erfaren affärsutvecklare som kan hjälpa våra tillväxtbolag till framgång. Du kommer att arbeta med att utveckla en handfull bolag och vi vill att du kan bidra inom flera av områdena:

  • Affärsmodeller och försäljningsstrategier
  • Finansieringsrundor/kapitalanskaffning
  • Internationalisering
  • Strategisk planering

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100 %. Det kan även vara aktuellt med deltidslösningar. Tillträde sker efter överenskommelse.

Det här är vi

På Science Park är vi idag 12 personer som drivs av att hjälpa företagare till framgång. Vårt mål är att alltid vara förstahandsvalet för personer som vill utveckla sitt företag och vi driver utveckling och skapar tillväxt genom konsekvent affärsmässighet, entreprenörsanda och stark genomförandekraft.

Det här är du

Du är en erfaren affärsutvecklare med förmåga att lyhört coacha andra till framgång. Som person är du social, ödmjuk och får mycket gjort under en arbetsdag. Du har inga problem med en föränderlig vardag och vi ser gärna att du själv har varit, eller är, entreprenör med erfarenhet av att starta och driva företag.

Ansök!

Frågor om tjänsten besvaras av Gustav Österström som är ansvarig för affärsutveckling. Gustav nås på 036-305163. Ansökan med personligt brev och CV skickas till cecilia.odman@sciencepark.se

Skicka gärna in din ansökan omgående, intervjuer kommer ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag som är den 12 januari 2014.


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck