2014-04-28 11:36Nyheter

Jönköpingsföretaget TYECA möter Mexicos handelsminster

null

Jönköpingsföretaget TYECA Technologies gör denna vecka tillsammans med Mexicos handelsminister och representanter för bland andra KPMG och Intel en resa till Helsingfors, London och Dublin för att medverka till ökad handel mellan Mexico och Europa.

Inbjudan till TYECA Technologies båda grundare, Hector Cardenas och Jesus Escandon kommer från the Lord Mayor of Dublin och är ett resultat av det arbete TYECA gjort inom bland annat E-learning för den Mexikanska regeringen.

- Den här resan ger oss ett unikt tillfälle att nätverka med företagsledare och representanter för förvaltningar och universitet för att skapa fler affärer för oss ute i Europa säger Jesus Escandon.

TYCEA Technologies utvecklar och implementerar IT-lösningar inom områdena Naturresurser och Energi, Förvaltning samt Lärande. Företaget grundades 2010 på Science Park Jönköping av Hector Cardenas och Jesus Escandon som båda är delägare i ett större konsultbolag i Mexiko.Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck