2016-04-12 11:03Nyheter

Ida Franzén Leibnitz ny affärsutvecklare på Science Park

null

Vi har glädjen att välkomna Ida Franzén Leibnitz som ny affärsutvecklare på Science Park. Ida kommer att arbeta inom projektet Innovation Runway.

Ida är intresserad av hållbart entreprenörskap och tror att det är nyckeln till framgång och avgörande för vår framtid. Hon ser hållbart entreprenörsskap som en av våra största, svåraste och mest spännande utmaningar. Hon brinner även för innovation och nyskapande och menar att innovation kommer att hjälpa företag att ligga steget före sina konkurrenter när marknader, teknik och trender skiftar.

I övrigt tycker Ida mycket om att resa för att få inspiration från andra människor och kulturer. Hon har bland annat bott i New York, Boston, San Francisco, Spanien och Frankrike.

Just nu studerar Ida sista terminen på JIBS där hon läser International Management. Vi hälsar Ida varmt välkommen till Science Park!


Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Kommunikations- och varumärkesansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Linda Pålsson
Chef community & kunskap
Linda Pålsson
Gustav Österström
VD Spectria Invest
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare och verksamhetscontroller
Martin Harbäck