2014-03-25 11:24Nyheter

54 timmars startup-event i Jönköping

null

För andra året i rad är Science Park Jönköping stolt sponsor till Startup Live - 54 fullspäckade timmar där entreprenörer knyter kontakter, får kunskap och utvecklar affärsidéer. Science Park bidrar med föreläsare så som Jon Åslund, senior software engineer på Spotify och Daniel Daboczy, grundare av Fundedbyme och står för pitchträningen av deltagarna under helgen.

- Startup Live är ett spännande event för alla som gillar idéer och entreprenörskap, givetvis är vi på Science Park med och stöttar detta säger affärsutvecklare Calle Andersson. Vi vet att det skapas både företag och affärer under helgen. Under förra årets Startup Live grundades till exempel bolaget Impraise som därefter vunnit entreprenörstävlingar i såväl Lissabon som Berlin med sin app för realtids feedback på arbetsplatser.

Se hela programmet för Startup Live och anmäl dig till en helg som kan förändra ditt liv.
Om Science Park

Vi arbetar aktivt och engagerat med att hjälpa ditt företag hitta rätt affärsmodell, team, förutsättningar för internationell expansion och kapital för tillväxt. Science Park finns med affärsutvecklare och kreativa mötesmiljöer på tretton orter i Jönköpings län. Genom att bidra till start och utveckling av fler framgångsrika företag är vi med och skapar Sveriges hetaste företagarregion 2025.


Kontaktperson

Maria Göransdotter Marklund
Marknadsansvarig
Maria Göransdotter Marklund
Marknadsföring, kommunikation och varumärke
Gustav Österström
VD
Gustav Österström
Fredrik Göransson
Ansvarig Science Park i Jönköpings Län
Fredrik Göransson
Linda Pålsson
Affärsutvecklare, ansvarig community
Linda Pålsson
Martin Harbäck
Affärsutvecklare, ansvarig inkubatorn
Martin Harbäck