2020-06-26 12:13Pressmeddelande

RLVNT lanserar nytt samarbete ihop med MMA fighter Andreas Gustafsson

RLVNT Distribution AB fortsätter att jobba med ambassadörer och samarbetspartners som är elitidrottare av världsklass. Nu kan RLVNT stolt presentera ett samarbeta ihop med MMA stjärnan Andreas ”Bane” Gustafsson och Hyperice. Andreas som representerar Västerås Fight Club, är hittills obesegrad som MMA-proffs med ett record på 5-0. Samarbetet med Andreas ”Bane” Gustafsson innebär att han använder sig av Hyperice produkter för sin fysiska återhämtning, vilket bidragit till att återhämtningen och den fysiska prestationen tagits till en helt ny nivå för Andreas Gustafsson.

 

”Hyperice har verkligen hjälp mig i min återhämtning efter de tuffa träningar jag går igenom. Många förstår inte hur viktig återhämtning är men jag tar det på högsta allvar och det har jag alltid gjort. Efter att jag har börjat använde Hyperice känns det som att jag har tagit det till en helt annan nivå och kroppen har aldrig känts så bra som idag. Min återhämtning är bättre än någonsin och det är tack vare Hyperice, jag kan rekommendera alla att köpa denna produkt och ge den en chans, för den ger mig bra resultat” säger Andreas Gustafsson, MMA Fighter.


Andreas började sin idrottskarriär som VM silvermedaljör 2018 och det var då många fick upp ögonen för denna talangfulla MMA fighter. Sedan dess har Andreas lyckats kamma hem 5 proffsvinster och bland annat vunnit över UFC fighters och fightats på en av Europas största MMA gala, London baserade Cage Warriors. Andreas har svenska folket bakom sig och nu väntar man bara på att han ska komma tillbaka upp i buren.

 

”Vi är mycket stolta över detta samarbete med Andreas Gustafsson som är en obesegrad MMA fighter. Att vara MMA fighter är otroligt påfrestande och då speciellt fysiskt med stenhård träning och tuffa fighter. Om vi med hjälp av Hyperice produkter kan bidra till bättre återhämtning och prestation för Andreas så är vi otroligt glada och vi väntar med spänning på att få se Andreas i buren igen” säger Martin Liljegren, Founder, RLVNT Distribution AB.

 


Om RLVNT Distribution

RLVNT Distribution is the number one distributor and specialist in recovery and sports technology in the Nordics. We are a young, entrepreneurial company driven by our passion for fitness, innovation, health, wearables, hearables and technology. We bring relevant products to the Nordic and Benelux markets through sales offices in Sweden, Norway, Finland, Denmark, France and the Benelux. We have had a strong and rapid growth since the start in 2012. With more than 35 years experience in the distribution industry, RLVNT is the leading distributor of technology products to small and big resellers in all the Nordic and Benelux countries. We pride ourselves in distributing innovative products from world leading and respectable brands such as Marshall, Hyperice, Powerdot, Withings and Wahoo.