2020-11-23 08:32Pressmeddelande

Scandinavian Luxury byter betalpartner till Qliro

Qliro fortsätter att vinna mark och framgångsrikt inleda nya partnerskap med större handlare i Norden. Senaste tillskottet blir Scandinavian Luxury med bland annat uret.se i portföljen – Nordens ledande återförsäljare av exklusivare klockor. Samarbetet förväntas inledas i början av 2021 och omfattar förutom den svenska marknaden även Scandinavian Luxury’s verksamhet i Norge, Finland och Danmark.

Scandinavian Luxury specialiserar sig på ehandel av exklusiva produkter för kunder som uppskattar kombinationen kvalitet, pris och komfort. I portföljen finns bland annat uret.se som är Nordens ledande återförsäljare av exklusiva klockor. Scandinavian Luxury omsättning uppgick under 2019 till cirka 175 miljoner kronor.

Nu byter Scandinavian Luxury betalpartner till Qliros flexibla betallösningar. Partnerskapet innebär att Scandianvian Luxury’s kunder på ett enkelt sätt kommer ges möjlighet att betala på det sätt som passar just dem och därmed kunna använda sig av Qliros populära betalprodukter som till exempel faktura eller delbetalning.

- Med Qliro får vi en sann ehandelspartner som ser till hela kundresan. Vi ser fram emot att lansera Qliros innovativa, stabila och kundvänliga checkoutlösning till våra kunder, kommenterar Pontus Sjöberg, medgrundare av Scandinavian Luxury.

- Det är verkligen roligt att få välkomna ännu en framgångsrik handlare som Scandinavian Luxury till Qliro. Vi är imponerade av den resa de gjort, den starka position de uppnått inom sitt segment och vi ser fram emot att få vara med och stödja deras framtida tillväxt. Vår moderna checkoutlösning, det nära partnerskapet och de förbättringar vi gjort för konsumenterna i våra digitala kanaler som den nya appen och webben bäddar för ett klockrent samarbete mellan oss och Scandinavian Luxury, kommenterar Johnny Sällberg, CCO på Qliro.

Qliro har under 2020 inlett partnerskap med bland annat teknikjätten Inet, CAIA Cosmetics och Headspot.

Om Scandianvian Luxury: Ett renodlat ehandelsföretag inom klockor, smycken och accessoarer. Verksamheten startade med uret.se som idag är Nordens ledande klockbutik på internet. Företaget är helägt av grundare och medarbetare och har sedan starten 2007 uppvisat god tillväxt och lönsamhet. Bolagets styrka ligger i teknisk agilitet och god kundvård.


Om Qliro AB

Om Qliro: Qliro, grundat 2014, är ett techbolag som erbjuder flexibla betallösningar för e-handlare i Norden och digitala finansiella tjänster till privatpersoner i Sverige. Qliro växer snabbt, under det senaste året har mer än 2,3 miljoner kunder använt sig av Qliros tjänster och volymen med Qliros betalsätt har överstigit 5,8 miljarder kronor. Qliro är sedan oktober 2020 noterat på Nasdaq Stockholm med tickern “Qliro”. Qliro har sitt säte i Stockholm och är ett kreditmarknadsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. För mer information se www.qliro.com.