2021-10-12 08:00Pressmeddelande

Qliros betallösning lanseras på en av Sveriges största e-handelsplattformar

Qliro fördjupar samarbetet med en av Sveriges största e-handelsplattformar, Wikinggruppen. Qliros betallösning blir därmed tillgänglig för merparten av Wikinggruppens 1300 handlare. 

För Wikinggruppen lanserar Qliro en färdig modul som möjliggör för Wikinggruppens handlare att enkelt använda Qliro för sina betalningar. Lanseringen är ett led i Qliros breddning av erbjudandet till att nu även omfatta medelstora handlare.

- Qliro är byggt av och för e-handlare vilket gör dem unika i branschen. Vi är stolta över att Qliros marknadsledande checkout nu finns tillgänglig för våra handlare. - Albin Jansson, Sr Director Strategic Initiatives Wikinggruppen 

- Wikinggruppen är en stark, trygg partner som vi är stolta att nu fördjupa samarbetet med. Tillsammans kan vi erbjuda en stark e-handelslösning för hela kundresan, från första söket till efter köpet.- Johnny Sällberg, CCO Qliro 

Om Wikinggruppen

Wikinggruppen är med över 1300 aktiva webbutiker en av Sveriges största e-handelsleverantörer. Wikinggruppen erbjuder kompletta och flexibla lösningar för alla typer av e-handel där butiker vid behov skräddarsyr sin lösning. Wikinggruppens Support, Utvecklings, Frakt och Marknadsteam hjälper butiken optimera sin verksamhet vilket skapar förutsättningar för framgångsrik e-handel. Sedan 2021 är Wikinggruppen ett affärsområde inom Visma Software AB.


Om Qliro AB

Qliro, grundat 2014, är ett techbolag som erbjuder flexibla betallösningar för e-handlare i Norden och digitala finansiella tjänster till privatpersoner i Sverige. Qliro växer snabbt, under det senaste året har 2,5 miljoner kunder använt sig av Qliros tjänster och volymen med Qliros betalsätt har överstigit 6,6 miljarder kronor. Qliro är sedan oktober 2020 noterat på Nasdaq Stockholm med tickern “Qliro”. Qliro har sitt säte i Stockholm och är ett kreditmarknadsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. För mer information se www.qliro.com.