2022-01-13 07:30Pressmeddelande

Qliros betallösning har lanserats för e-handelssuccén Stronger

Under 2021 kommunicerades att modebolaget Stronger slutit avtal med Qliro avseende betallösningar för sin e-handel i Sverige, Norge, Finland och Danmark. Nu är tjänsten lanserad för Sverige och Norge.

E-handelsraketen Stronger som erbjuder populära träningskläder för kvinnor, har höga tillväxtmål. Som ett led in denna tillväxtresa har Stronger valt Qliro som betal- och e-handelspartner.

- Vi står inför nästa steg i vår tillväxtresa där vi vill jobba med de bästa aktörerna på respektive marknad. Efter en omfattande jämförelse av olika betallösningar kom vi fram till att Qliro är det bästa valet för oss på den nordiska marknaden. Qliros innovativa betallösning, support och sätt att jobba borgar för ett fortsatt fint samarbete. Vi ser fram emot att erbjuda deras smidiga betallösning till våra kunder. - Annica Rantala, CEO Stronger. 

- Stronger är en imponerande e-handlare och vi är mycket glada att nu kunna erbjuda vår betallösning till Strongers kunder i Norden. Vi ser fram emot att få vara med och stödja Stronger i deras fortsatta tillväxtresa! - Johnny Sällberg, CCO på Qliro.

Om Stronger

STRONGER är ett varumärke inom activewear som säljer sina produkter via global e-handel. Snabbväxande Stronger erbjuder snygga träningskläder av bra kvalitet till kvinnor som insett att aktivitet gör livet lite roligare. Sedan starten 2013 har STRONGER växt till ett team på drygt 60 personer, vilket är ett tal som fortsätter att stiga i takt med bolagets framfart. I dagsläget fokuserar STRONGER på en global expansion samtidigt som de har ett tydligt hållbarhetsmål. För mer information se https://www.strongerlabel.com/se.


Om Qliro AB

Qliro, grundat 2014, är ett techbolag som erbjuder flexibla betallösningar för e-handlare i Norden och digitala finansiella tjänster till privatpersoner i Sverige. Qliro växer snabbt, under det senaste året har 2,5 miljoner kunder använt sig av Qliros tjänster och volymen med Qliros betalsätt har överstigit 6,6 miljarder kronor. Qliro är sedan oktober 2020 noterat på Nasdaq Stockholm med tickern “Qliro”. Qliro har sitt säte i Stockholm och är ett kreditmarknadsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. För mer information se www.qliro.com.

Kontaktpersoner

Presskontakt
Presskontakt