2020-05-19 08:14Pressmeddelande

CAIA Cosmetics byter betalpartner till Qliro

Skönhetsbranschens tillväxtraket CAIA Cosmetics, med Bianca Ingrosso i spetsen, väljer att samarbeta med Qliro för sina betallösningar. Samarbetet innebär att Qliro ytterligare stärker sin ställning som ledande betalleverantör inom e-handelns skönhetssegment.

CAIA Cosmetics har snabbt tagit en ledande position på kosmetikamarknaden online. Sedan starten 2018 har CAIA Cosmetics nått en väldigt hög varumärkeskännedom i målgruppen kvinnor mellan 18 och 40 år. Målet är att bygga ett modernt internationellt skönhetsvarumärke som erbjuder konsumenter kosmetika av hög kvalitet till ett rimligt pris.

Nu byter CAIA Cosmetics betalpartner till Qliros flexibla betallösningar. Partnerskapet innebär att CAIA Cosmetics kunder på ett enkelt sätt kan betala på det sätt som passar just dem och kunna använda sig av Qliros betalprodukter, som till exempel den populära fakturaprodukten, genom Qliros checkoutlösning.

- Med Qliro får vi en modern och flexibel checkout. Det vi verkligen ser fram emot är samarbetet med en progressiv partner som har en djup förståelse för hela kundresan och anpassar sig efter våra unika utmaningar. Med Qliro får vi ett tätt partnerskap som hjälper till att stärka hela vår e-handel, kommenterar Mikael Snabb, VD CAIA Cosmetics.

- Vi välkomnar CAIA Cosmetics till oss och ser fram emot ett tätt och innovativt partnerskap där vi utbyter och diskuterar idéer om hela affären, inte bara sista steget i kassan. CAIA Cosmetics har på kort tid etablerat sig som en stark aktör inom skönhetssegmentet och befinner sig i en mycket spännande tillväxtfas. Det ska bli extremt roligt att tillsammans med CAIA Cosmetics inte bara erbjuda deras kunder en modern och smidig betallösning utan också vara med att ytterligare stärka hela deras e-handel, kommenterar David Lundqvist, Chief Commercial Officer på Qliro.

Qliro dominerar redan sedan tidigare skönhetssegmentet med kunder som Lyko, Parfym, Bangerhead, Nordicfeel, Eleven, Baresso, It’s Perfect, Headspot och Beautystore. Med CAIA stärks positionen nu ytterligare.

Om CAIA: CAIA Cosmetics startades år 2018 av Bianca Ingrosso, Jesper Matsch, Mikael Snabb och Vanessa Lindblad. Bolaget säljer exklusiv kosmetik på egna webbshopen www.caiacosmetics.com. Företaget erbjuder schyssta priser och har kapat onödiga mellanhänder såsom importörer och återförsäljare. Varumärket har sitt ursprung i sociala medier och har en stor community on-line bestående av främst unga kvinnor.


Om Qliro AB

Qliro, grundat 2014, är ett ledande fintechbolag på den nordiska marknaden som erbjuder flexibla betallösningar för e-handlare och via moderna digitala plattformar erbjuds svenska konsumenter också bland annat förmånliga sparkonton och privatlån. Sedan 2014 har Qliro vuxit snabbt och betallösningarna har använts av mer än 4 miljoner nordiska privatkunder och affärsvolymen de senaste 12 månaderna översteg 5 miljarder kronor. Qliro har sitt säte i Stockholm och är ett kreditmarknadsbolag som står under Finansinspektionens tillsyn. För mer information om Qliro se www.qliro.com.


Kontaktpersoner

Presskontakt
Presskontakt