2021-04-16 05:00Pressmeddelande

Unik service hos Svenska Eljouren gör succé i Malmö

Svenska Eljouren startade som en renodlad eljour men det som gör elbolaget unikt är dess serviceinriktade elektriker som även ger fullt kundfokus för bokade uppdrag. Sedan starten i april 2020 har Svenska Eljouren hjälpt över 7000 kunder – med utmärkta omdömen och lysande kundrecensioner som resultat. Receptet är att erbjuda  god service och bland hushållen i Malmö har tillgängliga och bokningsbara elektriker blivit en succé.

 

Filosofin är att du aldrig ska behöva vänta på en elektriker oavsett om du är ute efter en behörig elektriker i Malmö eller akut eljour i Malmö.  Något som är vanligt i elbranschen är att kunden måste vänta veckovis eller rentav i månader för att få kvalificerad hjälp med installationer som de inte får utföra själv. Vilket ofta blir ett hinder i vardagen för många hushåll i Malmö. Hos Svenska Eljouren anses detta inte rimligt. Det unika hos Svenska Eljouren är att elinstallationer kan bokas in redan samma vecka. Svenska Eljourens behöriga elektriker i Malmö anpassar sig efter kundens önskemål och bistår vid planerade uppdrag med allt från småfix i hemmet till stora elinstallationer.  

 

Femstjärniga omdömen på Trustpilot

Svenska Eljourens unika service från elektriker har tagits väl emot av marknaden.  I grund och botten består Svenska Eljouren av elektriker som hyllar konsumentmakt i elbranschen, vilket fina omdömen på Trustpilot vittnar om. Här berömmer de Svenska Eljouren att vara allt från ”proffsig kundmottagare på telefon” till ”räddare i nöden”.

 

Bra recensioner  från kunder är givetvis avgörande för alla företag. Svenska Eljouren kan stolt konstatera att vi som elföretag lever upp till våra ambitioner om att erbjuda snabb och lyhörd personlig service till alla som värdesätter kvalitet och tillgänglighet hos en behörig elektriker. Utmärkta omdömen från kunder på Trustpilot ser vi som ett kvitto på att tjänsterna landat rätt.

 

 

Proffs på tillgänglighet

Svenska Eljouren startade som en renodlad eljour där behöriga elektriker i hela Sverige snabbt är plats när läget är akut. Oavsett om du behöver få upp belysning, byta ett jordat eluttag eller montera laddbox till elbilen så får du hjälp inom kort. Svenska Eljourens erbjuder behöriga elektriker i Malmö som är redo att utföra jobb på kort varsel. Därför finns alltid öppningar i elektrikernas scheman så att kundens önskemål kan bemötas utan dröjsmål.


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.