2021-11-02 12:05Pressmeddelande

TestAgent.se är nu live!

 

 

TestAgent har under hösten lanserats i Sverige. Al-tjänsten samlar in och analyserar stora mängder av data från hundratals sidor, för att förse konsumenter med rätt information om olika produkter så att de själva kan fatta bra köpbeslut.

 

Dagens stora produktutbud gör att det kan vara en riktigt utmaning att välja rätt. TestAgent vill göra köpprocessen enklare och snabbare för konsumenter så att de slipper lägga ned timtals av research om produktrecensioner, prisjämförelser, jämförelse av specifikationer och expertbetyg inför ett köp.

Tjänsten samlar all information på en och samma sida, vilket gör att konsumenter lättare kommer kunna få sig en tydlig översikt så att de kan välja rätt produkt efter deras preferenser.

 

 

"Vi vet att det kan vara enormt tidskrävande att göra egen efterforskning, läsa användarrecensioner och att genomföra jämförelser av priser och specifikationer. Med TestAgent slipper konsumenter genomgå den här långa processen. Vår algoritm gör hela jobbet genom att den ackumulerar och analyserar data, betyg, recensioner, och mycket mer för att snabbt ge en tydlig översikt,” meddelar Joacim Ståhl, TestAgent Group.

 

 

TestAgent är således inte den typiska “bäst-i-test-sidan”. Tjänsten sticker ut från mängden testsidor som finns på internet, eftersom den använder sig av en unik algoritm som läser av data från miljontals olika källor. För att göra det enkelt för användare att förstå hur varje produkt rankas använder sig tjänsten av en så kallad "TestAgent AI-poäng". Denna poäng beräknas för alla produkter för att ge de bästa produkterna inom varje enskild produktkategori. Beräkningen sker dagligen så att användare kan vara säkra på att samtliga produkter har den allra senaste Al-poängen.

 

 

“Vi på TestAgent anser att det är viktigt att konsumenter får ta del av ett bra underlag inför deras produktköp. Med vår tjänst önskar vi hjälpa konsumenter att finna uppdaterade data, tydliga jämförelser samt de bästa priserna på en och samma webbplats,” fortsätter Joacim.

 

 

Presskontakt

Joacim Ståhl, TestAgent Group

joacim@testagent.se

 


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.