2024-07-08 10:20Pressmeddelande

Smidesrum lanserar ljudisolerade industriväggar för kontor och arbetsmiljöer

I en tid då marknaden för interiördesign växer sig allt starkare, fortsätter Smidesrum att vara i framkant genom lanseringen av sin nya serie av ljudisolerade industriväggar för kontor, hotell och offentliga miljöer. Denna serie är ett steg framåt i företagets engagemang för hållbarhet och innovation.

Ljudisolerade industriväggar för kontor

Med en ökad efterfrågan på moderna och anpassningsbara kontorslösningar har vi identifierat en viktig nisch inom marknaden för industrivägg. Dessa väggar erbjuder en optimal kombination av öppenhet och avskildhet, samt ljudisolering med en ljudklass på 40 dB, testat och godkänt av RISE. De är perfekt anpassade för dagens dynamiska arbetsmiljöer.

"Genom att erbjuda ljudisolerade glasväggar kan våra kunder skapa utrymmen som är både funktionella och inspirerande." - Viktor Dahlstedt, Grundare på Smidesrum

Industriväggar  är speciellt framtagna för att passa in i olika typer av kommersiella utrymmen, från kontor till detaljhandelsmiljöer. Tack vare effektiv produktion och logistik är Smidesrum väl positionerat för att möta efterfrågan på glasväggar för större projekt. Förutom att erbjuda extraordinära produkter, främjar företaget hållbarhet genom att använda återvunna och miljövänliga material.

"Våra industriväggar är inte bara en designlösning, utan en strategisk investering för företag som vill främja en kreativ och produktiv arbetsmiljö," -  Jesper Halvarsson, VD på Smidesrum

Förena design och funktionalitet

Smidesrum har lyckats förena design och funktionalitet på ett imponerande sätt genom att kombinera robusta material som smide och glas med modern estetik. Industriväggar från Smidesrum är inte bara visuellt tilltalande utan också extremt hållbara och enkla att underhålla. Dessutom är väggarna ljudisolerade, vilket skapar en tyst och produktiv miljö som passar både hem och kontor.

 

"Vi tror att framtiden ligger i att balansera estetik med miljöansvar," tillägger Jesper Halvarsson, VD på Smidesrum

 

Smidesrum har blivit en symbol för kvalitet och innovation i svensk smide- och glashantverk. Med en historia av framgångsrika projekt både i Sverige och internationellt, fortsätter företaget att sätta standarden för glas- och smidesprodukter.

Om Smidesrum: 

Smidesrum är ett svenskt företag som specialiserar sig på skräddarsydda lösningar inom industriväggar. Med en stark inriktning på innovation och kvalitet, erbjuder Smidesrum produkter och tjänster som möter de höga kraven från både privatpersoner och företagskunder. För mer information, besök Smidesrum

 


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.