2024-03-06 11:56Pressmeddelande

Originella klockor som ger en wow-känsla

Sekvens är en specialiserad klockbutik i Malmö med ett utbud av originella klockor som ger äkta wow-känslor. För dig som väljer att gå din egen väg.

 

Anders, grundaren av Sekvens, är en sann klockentusiast. Med över 20 års erfarenhet av att samla klockor, vet han vad som gör en bra klocka. Medan många känner till märken som Rolex, Breitling och Seiko så fokuserar Sekvens på högkvalitativa klockor som tillverkas i mindre skala. Exempel på detta är Fortis, Squale och Unimatic. 


Kollektionen på Sekvens är handplockad av Anders utifrån tre kärnvärden: originalitet, tålighet och prisvärdhet - klockor som kommer uppskattas av generationer framöver. Detta tillvägagångssätt har skapat en lojal kundbas som delar det engagemang och den passion som Sekvens manifesterar. 

 

"Min passion för klockor reflekteras i varje val jag gör för Sekvens. Jag strävar efter att erbjuda klockor som inte bara är unika till sitt utseende och kvalitet, utan som också kommer att uppskattas av generationer framöver." - Anders, grundare.

 

Anders egna favoriter för tillfället är Bertucci militärklocka som representerar en trendig stil. Dessa klockor, tillverkade av slitstarka material som titan och rostfritt stål och erbjuder både robusthet och elegans.

 

Sekvens är mer än bara en butik; det är en plattform för klockentusiaster att upptäcka och diskutera unika klockor. Anders kärlek till klockor finns i familjen - hans far var också klocksamlare. Genom Sekvens kan Anders dela med sig av sin passion för klockor och hjälpa andra att hitta en klocka som ger rätt känsla på armleden.

 

Välkommen att boka tid för en personlig visning eller besök vår webbplats för att upptäcka vårt unika sortiment. Vare sig du är en erfaren samlare eller bara börjar utforska världen av klockor, har Sekvens något som kommer att tilltala dig.

 

Om Sekvens:
Sekvens är auktoriserad handlare av Fortis, Squale, Unimatic, Ollech & Wajs, echo/neutra och BOLDR. Med fokus på originalitet, kvalité och personlig service hjälper Sekvens klockentusiaster över hela världen. 


www.sekvens.com  •  @sekvens_collection


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.