2021-06-09 08:25Pressmeddelande

Ny jämförelsesajt av billiga mobilabonnemang

Det är en djungel att välja mobilabonnemang och olika erbjudanden förvirrar ofta konsumenten vilket som är bäst. För att underlätta detta har hemsidan Nyttmobilabonnemang.se startats, med syftet att hjälpa konsumenterna att hitta det bästa mobilabonnemanget till bäst pris. Genom jämförelser gjorda av branschexperter listas de bästa, målgruppsanpassade och billigaste mobilabonnemangen. Hemsidan uppdateras dagligen med aktiva rabatter och erbjudanden.

 

Mobilabonnemangen blir fler och fler, både sett till aktörer och abonnemang som varje aktör erbjuder. Det kan vara svårt att veta vad man ska titta efter och på ett enkelt sätt jämföra de olika mobilabonnemangen. - Vi såg ett behov av att tydliggöra marknaden för mobilabonnemang efter flera år i branschen, säger Matyas Dios, ansvarig för hemsidan. Nytt mobilabonnemang grundades av personer med erfarenhet från telekombranschen i form av försäljning av mobilabonnemang och mobilreparationer. Störst fokus på hemsidan är att jämföra olika mobilabonnemang och vara ständigt uppdaterade med vilka erbjudanden som finns att utnyttja just nu, allt för att du ska kunna hitta de billigaste mobilabonnemangen

 

Jämförelserna mellan mobilabonnemangen fokuserar på pris, täckning och service. Priset bedöms utifrån vad abonnemanget ger sett till priset. Täckningen bedöms eftersom olika aktörer har varierande täckning i Sverige. Service ingår i bedömningen eftersom kunder ofta behöver support, varför det är en viktig faktor. Nytt mobilabonnemang jämför mobilabonnemang och vilken typ av service som erbjuds av operatörerna.

 

Med hjälp av jämförelsesidan kunden en snabb överblick över operatören, surfmängden, samtal, bindningstid, kostnad per månad och om det finns en rabatt just nu. Genom filtrering går det ta fram mobilabonnemang efter önskemål och behov. Det går att filtrera bland surfmängd, val som fria samtal och sms, ingen bindningstid, möjlighet att spara oanvänd surf samt kampanj just nu. Dessutom går det filtrera fram specifika mobiloperatörer och specialerbjudanden för student, senior, fri surf eller barn under 18 år. 

 

Förutom tydliga uppställningar med jämförelser genomförs objektiva recensioner av samtliga operatörer som definierar sig inom lågpris på marknaden. Där listas samtliga abonnemang som operatören erbjuder och bedöms utifrån pris, täckning och service. Som mobilanvändare går det enkelt använda Nyttmobilabonnemang.se för att jämföra och hitta abonnemanget till bäst pris utifrån kundens egna behov. 

 

Vid frågor, vänligen kontakta:

Matyas Dios

Ansvarig för nyttmobilabonnemang.se

073 222 22 22

Matyas@diosinvest.se

 


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.