2024-03-06 12:04Pressmeddelande

Miljöfiskbilen prioriterar vildfångad och närodlad svensk fisk & skaldjur

Miljöfiskbilen, där god mat och omtanke om miljön går hand i hand. Samarbetar med många småskaliga svenska producenter, men har ett extra djupt samarbete med Guldhaven Pelagiska AB, som utmärker sig för sin utsökta Kalix Löjrom och svensk vildfångad lax. Genomgående återspeglar hela dess sortiment ett stort engagemang för både miljön och för en strävan efter att erbjuda det bästa inom svensk fisk och mathantverk.

Engagemang för hållbarhet

Precis som alla små branscher, är företag och småskaliga producenter hjärtat i den svenska fiskindustrin. Miljöfiskbilen har samarbeten med många småskaliga producenter runt om i Sverige, där fokus alltid ligger på hållbara fiskemetoder. Deras arbete skapar en transparent kedja från hav till bord.

Stort utbud av vildfångad och närodlad fisk

Utöver Miljöfiskbilens fokus på närodlad fisk, erbjuder de ett brett sortiment av vildfångad fisk och skaldjur. Dess verksamhet återspeglar ett djupt engagemang för miljön, vilket inkluderar klimatkompenserade leveranser och användningen av miljövänliga bränslen. Att köpa lokalt stödjer inte bara småskaliga producenter utan det bidrar även till att minska transporternas utsläpp.

Bidra till en mer hållbar framtid

Genom att belysa de småskaliga producenternas arbete och betona vikten av närproducerat, spelar Miljöfiskbilen en viktig roll i att främja en hållbar och ansvarsfull konsumtion av fisk. Dess engagemang för miljön, kombinerat med ett brett utbud av vildfångad och närodlad fisk och skaldjur, visar dem vägen för framtiden..

Utmaningar och framsteg

Genom att främja närproducerad fisk och skaldjur kan man stöta på utmaningar såsom regleringar och konkurrens från billigare importerade produkter. Trots detta erbjuder den växande medvetenheten kring miljöfrågor nya möjligheter för företag som Miljöfiskbilen, som genom att fokusera på lokala partnerskap och kvalitet kan bidra till en mer hållbar fiskhandel.




Kontaktinformation:

För mer information om vårt sortiment av vildlax och andra hållbara fiskprodukter, vänligen kontakta oss.

 

E-post: kundservice@miljofiskbilen.se

Telefon: 08-68 40 91 00

Webbplats: miljofiskbilen.se

 


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.