2021-06-17 09:30Pressmeddelande

MGB Truckutbildning växer med expansion till Malmö

MGB Truck har starka rötter i Stockholm, Göteborg, Norrköping & Örebro – nu är det dags för expansion till ytterligare en stad: Malmö.

 

Teamet på MGB Truck har under den senaste tiden fokuserat på att förbättra kvalitén i både utbildning och service, vilket visar sig vara en väl värd investering.

 

  • Vår satsning på att kvalité har resulterat i en stor ökning av nöjda kunder. Detta har givit oss den fantastiska möjligheten att driva på utvecklingen ytterligare kring våra truckutbildningar. Vi planerar dessutom att expandera till fler städer under 2021, säger pressansvarig Emily på MGB Truck.

 

MGB Truck erbjuder idag en högkvalitativ utbildning där målet är att utbilda personer till säkra truckförare. Om man av någon anledning inte klarar av truckkursen under sina inbokade datum, erbjuder MGB Truck möjligheten att komma tillbaka helt utan extra kostnad för ytterligare övning.

 

  • Vi släpper aldrig i väg någon kursdeltagare om denne inte har lyckats nå färdighetsmålen, då detta är ett viktigt krav för att kunna köra med säkerhet. Vi anser att det är en trygghet som gynnar såväl deltagare som framtida arbetsgivare, säger pressansvarig.

 

Utbildningen som ges är framför allt tidseffektiv och flexibel eftersom teorin är nätbaserad och görs på distans. På grund av den pågående coronapandemin har MGB Truck även satt in flera extra kurstillfällen gällande utbildningens praktiska delar, för att sprida ut deltagarna och undvika större samlingar.

MGB Trucks utbildning är ett bra medel till att lyckas få arbete som truckförare. Utbildningen passar utmärkt för den som önskar krydda till sitt CV inför framtida arbetsgivare. Med stort engagemang och professionalitet hjälper MGB Truck både privatpersoner och verksamheter till en säkrare arbetsmiljö med deras högkvalitativa utbildning.

 

Pressansvarig: 

MGB Truck
info@mgbtruck.se


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.