2021-10-18 07:33Pressmeddelande

Kiropraktorvård Uppsala öppnar upp ytterligare tider

Kiropraktorvård Uppsala

Pandemin har slagit hårt mot kiropraktorer men nu börjar kunderna vända tillbaka. I samband med att restriktioner upphör och för att möta den ökade efterfrågan har kliniken Kiropraktorvård Uppsala förlängt sina öppettider.

 

Hos en kiropraktor är det inte möjligt att hålla två meters avstånd så när pandemin tog över i Sverige blev därför många rädda för smittrisken. Detta resulterade i att många sluta komma helt. Efter regeringens beslut att om att häva nästan alla restriktioner den 29 september kan fler verksamheter vara igång som vanligt. Kliniken Kiropraktor Uppsala har sett ett rejält uppsving bland bokningarna de senaste veckorna.

 

Kunderna vänder tillbaka

 

“Sedan regeringens beslut om att låta restriktionerna upphöra har vi sett en ökad efterfrågan på kiropraktiska behandlingar. Under pandemin har vi haft mycket begränsade tider vilket har gjort det svårare för kunder att boka, så det är inte så konstigt att folk vill passa på nu. Folk kommer dessutom tillbaka med stela nackar, ryggvärk och huvudvärk efter en lång tids hemmajobb. Vi har under de senaste veckorna nästan sett en fördubbling av bokningar,” säger pressansvarig på Kiropraktorvård Uppsala.

 

För att bemöta den växande efterfrågan har kliniken beslutat att öppna upp för ytterligare tider. Kliniken i Uppsala är mycket glada över att kunna erbjuda ytterligare tider åt sina kunder.

 

Kunderna som kommer tillbaka har dessutom en större andel arbetsrelaterade besvär förknippat till hemarbete. Det är inte heller så konstigt med tanke på att ergonomiska arbetsplatser har skiftats ut mot att sitta och arbeta vid köksbordet eller i soffan.

 

“I det långa loppet påverkar dålig ergonomi kroppen. Vanliga besvär är bland annat smärtor i nacke, axlar, och rygg kors. Men även spänningshuvudvärk är vanligt med anledning av dålig cirkulation efter för mycket stillasittande. En lösning på problemet är att byta position ofta, samt att söka hjälp hos en kiropraktor om man behöver det,” säger pressansvarig.

 

 

Kontaktperson

Stephan Kjaer Jepsen, Leg. kiropraktor, info@kiropraktorvard.se

 


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.


Kontaktpersoner

Frida Engström
Public Relations Manager
Frida Engström