2021-11-23 05:15Pressmeddelande

Flowi uppgraderar tjänsten med nya funktioner

 

Tidrapporteringstjänsten Flowi har nyligen utökat tjänsten med en näst intill automatiserad lönerapporteringsfunktion. Det betyder att användare slipper skapa separat rapportering, och istället att all tid som rapporterats i tidrapporterna kan användas som löneunderlag.

 

Flowi har sedan starten lagt stor fokus på att ständigt förbättra och utveckla deras verktyg för tidrapportering. Bolaget (https://flowi.se/) har som filosofi att skapa en enkel tidrapportering i såväl app som webb. I november uppgraderade de tjänsten med ett näst intill automatiserat lönerapporteringsverktyg som ska underlätta för företag och konsulter att skapa lönerapporter.

 

“När vi skapade vår app för tidrapportering värnade vi om att förse våra användare med en smidig och enkel lösning för tidrapportering. Vi strävar efter att ständigt göra vår tjänst bättre och när vi såg att det saknades en funktion som gör det lättare att skapa lönerapporter, så antog vi denna utmaningen. Nu är vi stolta över att kunna presentera vår lösning som ska effektivisera lönerapporteringen ytterligare. Detta betyder att lönerapporteringen i stort sett blir automatiserad,” säger pressansvarig på Flowi.

Så går lönerapporteringen till

Lönerapporteringen tar utgångspunkt i den rapporterade arbetstiden och kan göras näst intill automatiskt. När lönerapporten ska skapas behöver användaren klarmarkera aktuella veckor och därefter attestera. Sedan kan lönefilen laddas ned och exporteras till ett ekonomiprogram som exempelvis Fortnox eller Visma.

 

Eftersom Flowi lägger stor vikt vid att tjänsten för tidrapportering ska vara enkel att lära sig har de inte lagt till några onödigt krångliga funktioner som kräver en komplicerad manual för att begripa sig på. På webbplatsen och bloggen har Flowi delat med sig av flera bra guider som vägleder användare steg för steg i hur man använder de olika funktionerna. Bolaget har planerat att utöka tjänsten med ytterligare funktioner under de nästkommande månaderna.

 


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.


Kontaktpersoner

Frida Engström
Public Relations Manager
Frida Engström