2020-10-05 11:03Pressmeddelande

Excellent Moving specialiserar sig på flytt-städning Stockholm

Det är mycket att tänka på inför en flytt. Flyttstädning hör till den del av flytten som ligger på mångas topplista för det värsta stresspåslaget. Det finns dock hjälp att få.

 

En flytt innebär ofta många olika moment och det finns därmed en hel del att tänka på.
Flyttstädningen brukar som regel vara ett av de jobbigaste momenten för den som ska flytta. Många upplever också att det känns överväldigande att leta efter en bra städfirma som kan sin sak.

 

Excellent Moving har lång erfarenhet och kunskap av flyttstäd i Stockholm. Företaget ser till att flyttstädningen genomförs på ett så smidigt sätt som möjligt, och givetvis så att hyresvärden eller den nya bostadsägaren blir tillfreds med slutresultatet.

 

  • En flyttstädning är en väldigt omfattande process och det är viktigt att understryka att det inte är en vanlig städning det är tal om. Kraven som ställs till en flyttstädning är betydligt högre. Av den anledningen har vi på Excellent Moving tillsatt ett professionellt städteam som alla har god vana vid att genomföra flyttstädning, säger pressansvarig på Excellent Moving.

 

Det som exakt ingår i en flyttstädning brukar vanligen regleras i ett kontrakt, till exempel ett köpe- eller hyreskontrakt om man bor i hyreslägenhet. När man flyttar ut från bostaden så är det som regel ofta den avflyttande personen som står för flyttstädningen. Det finns inga regler som säger att man måste anlita en städ- eller flyttfirma för slutstädningen. Men med tanke på att en flyttstädning är ett omfattande arbete, så kan det många gånger underlätta att anlita en firma som kan sin sak.

 

  • Excellent Moving erbjuder flyttstädning som bygger på ett standardavtal, vilket har sin grund utifrån vad den nya ägaren eller fastighetsägaren förväntar sig med hänsyn till överlämningen av bostaden. Givetvis erbjuder vi bra priser vid flyttstädning Stockholm, säger pressansvarig.

 

Presskontakt

Ernest Nikitchenko, Utvecklingsansvarig på Excellent Moving

Epost: info@excellentmoving.se


Om PR-Direkt

Vi på PR-Direkt har gjort det enkelt för dig att lyckas med PR. Du tecknar ett PR-paket och får utmärkt exponering genom Sveriges ledande webbportaler och PR-plattformar. Resultatet blir att din nyhet, ditt företag och dina produkter når fram till rätt personer, blir omskrivna och omtalade.